KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Sahibinden de ilanlarım var. Akbank kullanıyorum. KKarşı taraf ödemeli Aras kargo ile ortalama 5 adeti 5 tl civarı gidiyor.
mail adresim dagciark28@gmail.com - Tel 0 533 817 96 95 . Beyaz 10 adet var. Fakat teslimatı daha gec olur. ( 2- 3 gün. ) Özellikle boyatıyorum. Siyah isterseniz stokta 60 adet kadar var. Sahibinden de Güvenli ticaret ücret kestiğinden orada satış fiyatı 6 tl . Güvenli ticarette hakkımdaki yorumlara bakabilirsiniz. Teşekkürler. .
Hepsi standart boy değil mi? Ben 4 adet sayfanın en başındaki fotoğraftaki gibi gri renkli istiyorum. Paranızı gönderebileceğim hesap numarası detaylarını da PM atarsanız sevinirim. Adresi PM atıyorum.
Arkın bey ürünleri çok hızlı bir şekilde tarafıma gönderdi. Fiyatına göre güzel ürünler. Ben delik açmadan çift taraflı güçlü yapışkan bantla yapıştırdım. Ağır birşeyler koymayacağım için sorun olacağını da düşünmüyorum. İmkanınız varsa elden almanızı tavsiye ederim. Çünkü kargo Kahramanmaraş'a bir ürünün 2 katından fazla tutuyor.
Arkın bey ürünleri çok hızlı bir şekilde tarafıma gönderdi. Fiyatına göre güzel ürünler. Ben delik açmadan çift taraflı güçlü yapışkan bantla yapıştırdım. Ağır birşeyler koymayacağım için sorun olacağını da düşünmüyorum. İmkanınız varsa elden almanızı tavsiye ederim. Çünkü kargo Kahramanmaraş'a bir ürünün 2 katından fazla tutuyor.
Kargo için tekrar özür dilerim. Bir kaç gün gecikmeli olarak ptt kargo ile yollamak daha ekonomik olacak sanırım. Elden alma fırsatınız olursa 2 adet kargo yerine hediye ederim. Teşekkürler.