KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
"Onlarsız Dünya hiçtir" ya da "onlar olmadan hayat olmaz" sözlerini de nedense hep erkeklerden duyarız.Daha bir kadın ağzından duymadım Erkekler kadınlara göre daha bir azapta mı nee
"Onlarsız Dünya hiçtir" ya da "onlar olmadan hayat olmaz" sözlerini de nedense hep erkeklerden duyarız.Daha bir kadın ağzından duymadım Erkekler kadınlara göre daha bir azapta mı nee
Okulda bir doçentimiz vardı, bir akşam yazokulunda kafede otururken evlilikten açılmıştı konu, sözü aynen şöyleydi:
Evlenmek güzeldir paylaşmayı bilene, bekarlık güzeldir yaşamayı bilene...
Aslında evliliğe hazırlık muhabbeti olmasa, evlilik güzel şey yaw... ...sanki...
Bence evlilik insanın hayatında olumlu deyişiklikler yapmaktadır.Bekarlıktaki gb nerde akşam orda sabah olmaz ,olmamalıdırda.Karşılıklı anlaşma sevgi ve saygı olunca hayat çok daha güzel olur.Ufak tefek olaylar tabiki olacaktır,buda yemeğe katılan tuza benzetilebilir,tuz olmazsa yemeğin tadı tuzu olmaz.Ofrodda nasıl toz toprak çamur olmazsa olmaz ve ofrodunda tadı tuzu olmaz, evlilikte de ufakefek olaylar olabilir.Bekar olan arkadaşlara tavsiye ediyorum evlenmeyi düşünüyorsanız hiç korkmayın evlenin.Herkeze mutluluklar dilerim
Bu fotoğrafı kayseri ili karaözü beldesi sitesinde görmüştüm hoşgörülerine sığınarak burada paylaşmak istiyorum
eğer böyle vefalı bir eş kaldıysa bu zamanda bir dakika düşünmeden evlenin derim
Bu fotoğrafı kayseri ili karaözü beldesi sitesinde görmüştüm hoşgörülerine sığınarak burada paylaşmak istiyorum
eğer böyle vefalı bir eş kaldıysa bu zamanda bir dakika düşünmeden evlenin derim
Güzel paylaşım Ben bu konuyu yeni gördüm evlilik yada evlenmek insan haytında yaptıgı en önemli tercihlerden biridir evlenmek ve bir ömür boyu beraber olacagı insanı secmek bence tam bir şans oyunu ben 18 yıllık evliyim ve bu şans oyununda şanslı olan traftayım umarım yeni evlenecek arkadaşlarda bu evllik olayında şanslı tarfta olurlar