arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 10 Nis 2009 #49 Ynt: Evlenmek akıllanın millet kimse yere sağlam basmıyo ya açın gözünüzü
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 10 Nis 2009 #50 Ynt: Evlenmek son sözü her zaman erkek söyler ''tamam karıcığım ''
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 10 Nis 2009 #51 Ynt: Evlenmek peşehodka' Alıntı: son sözü her zaman erkek söyler ''tamam karıcığım '' Genişletmek için tıkla ... bu süperdi
Ynt: Evlenmek peşehodka' Alıntı: son sözü her zaman erkek söyler ''tamam karıcığım '' Genişletmek için tıkla ... bu süperdi
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 10 Nis 2009 #52 Ynt: Evlenmek ben kendime laf söyletmem yıkarım çamaşrı bulaşığı işime bakarım
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 10 Nis 2009 #53 Ynt: Evlenmek sihirli kelimeyi biliyor bayanlarda söylemiyor sen bilirsin kocacığım
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 10 Nis 2009 #54 Ynt: Evlenmek eksperoto' Alıntı: sihirli kelimeyi biliyor bayanlarda söylemiyor sen bilirsin kocacığım Genişletmek için tıkla ... o bikere yapmak istemediğimiz iş için geçerli ama yapmak istersek hiç de öle demiyoruz
Ynt: Evlenmek eksperoto' Alıntı: sihirli kelimeyi biliyor bayanlarda söylemiyor sen bilirsin kocacığım Genişletmek için tıkla ... o bikere yapmak istemediğimiz iş için geçerli ama yapmak istersek hiç de öle demiyoruz
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 10 Nis 2009 #55 Ynt: Evlenmek Erkekler bayanlardan korkuyor gibi hissettim bir anda. Neden acaba?
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 10 Nis 2009 #56 Ynt: Evlenmek ah ah bilmezmiyiz ?
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 10 Nis 2009 #57 Ynt: Evlenmek niyeki ,sebep ,neden?
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 10 Nis 2009 #58 Ynt: Evlenmek ekiNoks' Alıntı: Erkekler bayanlardan korkuyor gibi hissettim bir anda. Neden acaba? Genişletmek için tıkla ... aa sakın öle hissetme ve hissettirme biz olsa olsa anca yöneticiyiz diyelim
Ynt: Evlenmek ekiNoks' Alıntı: Erkekler bayanlardan korkuyor gibi hissettim bir anda. Neden acaba? Genişletmek için tıkla ... aa sakın öle hissetme ve hissettirme biz olsa olsa anca yöneticiyiz diyelim
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 10 Nis 2009 #59 Ynt: Evlenmek karısından korkmayan erkek yalancıdır zaten şeytandan korkmıcan karından korkucaksın ekiNoks' Alıntı: Erkekler bayanlardan korkuyor gibi hissettim bir anda. Neden acaba? Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Evlenmek karısından korkmayan erkek yalancıdır zaten şeytandan korkmıcan karından korkucaksın ekiNoks' Alıntı: Erkekler bayanlardan korkuyor gibi hissettim bir anda. Neden acaba? Genişletmek için tıkla ...
arwin Sadık yarim , kara toprak... Mesajlar 2,907 Tepkime Puanı 1 Yer istanbul bayrampaşa 10 Nis 2009 #60 Ynt: Evlenmek ekiNoks' Alıntı: Erkekler bayanlardan korkuyor gibi hissettim bir anda. Neden acaba? Genişletmek için tıkla ... bence korktuklarından değil çene var ya uğraşmak istemiyorlar he de kurtul olayı
Ynt: Evlenmek ekiNoks' Alıntı: Erkekler bayanlardan korkuyor gibi hissettim bir anda. Neden acaba? Genişletmek için tıkla ... bence korktuklarından değil çene var ya uğraşmak istemiyorlar he de kurtul olayı
pesehodka Işık kalbinden eksik olmasın Mesajlar 616 Tepkime Puanı 1 Yer Tekirdağ 10 Nis 2009 #61 Ynt: Evlenmek te beya gene aynı şey ne desem şini ben tipik trak
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 10 Nis 2009 #62 Ynt: Evlenmek yok yok he desende kurtulamıyorsun arwin' Alıntı: bence korktuklarından değil çene var ya uğraşmak istemiyorlar he de kurtul olayı Genişletmek için tıkla ...
Ynt: Evlenmek yok yok he desende kurtulamıyorsun arwin' Alıntı: bence korktuklarından değil çene var ya uğraşmak istemiyorlar he de kurtul olayı Genişletmek için tıkla ...
ekiNoks Hakkımda bilgin yoksa, fikrin de olmasın... Mesajlar 1,453 Tepkime Puanı 2 Yer Çorlu/TEKİRDAĞ 10 Nis 2009 #63 Ynt: Evlenmek tey tey tey korkuyosunuz işte yahu, kabul edin...
eksperoto yinede yaşamak herşeye rağmen Mesajlar 812 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul Web www.eksperoto.com 10 Nis 2009 #64 Ynt: Evlenmek dedik ya korkmayan yalan söyler diye