Evrim Başladı 98 Model 5.9 Cherokee

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dentist Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,791

Etiketler
Ynt: Evrim Başladı 98 Model 5.9 Cherokee

6 ayın sonunda tekrar bi şeyler yapmaya başladık.tarotodan flanşlar geldi.orjinal dodikleride aldık.şnorkel de yolda bugün elimizde olacak.bakalım nasıl duracak.merakla bekliyorum.fotolar 2 3 gün içinde yüklenecek.

Maşallah güzel olmuş bol çamurlu günlerde kazasız belasız kullanırsınız umarım

herkese teşekkürler.sırada sanırım vinç var.ama ozan moralimi bozdu ;D tekerler lahmacun gibi kalmış dedi iyimi belkide sıra değişebilir.

guzel devam ama port bagaj yakışmamış bence bu canavara daha guzelı yakışır

belki şimdiye kadar yapmışsınızdır ama uyarayım... konun başında şaft demişsiniz. şaftı mutlaka mafsallıya çevirin. ayrıca kitinizde ön track bar aparatı çıkmaz ona da bir çözüm bulun. ya ayarlı trcak bar alın yada braket yaptırın...

tavsiye içinteşekkürler.şaft mafsallı oldu ama ön track barı ilk defa duydum.hemen bi el atalım.portbagaj olayına gelince yakışmadığını hiç düşünmemiştim ne yalan söyleyim ama onun içi çakma kamp malzemesi dolu.malum zj lerde bagaj büyük problem.bizim gibi bagaja buzdolabı piknik alet edevatı doldurursan bide hiç yer kalmıyo.onu sökersem kampta rakı içemem oda bi işe yaramaz ;D ;D ;D .ama tavsiye için sağolun.ön tamponu çalacağım haberiniz olsun