KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hocam Transilvanya'dan bşr dolu MT Lastikli, vinçli, yükseltilmiş görsel var. Ama bir kaç istisna dışında çamurda olanı yok.
Yerli olarak ise bol bol üç tekere kalkmış, taşlı topraklı yollarda gezen görseller.
bence de gerçekten forum eğlence arayanlar yüzünden bozulmuş.
şimdi ben bir "bilgi" istiyorum , umarım forumun amacına uygun bu yaklaşımım dikkate alınır.
Duster'a vinç takabilir miyiz ? Takılabilirse , en yüksek kaç kg kapasitelisi uygundur , montajı kim tarafından sorun çıkarmayacak şekilde yapılıyordur , tecrübesi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.
Duster sahiplerini küçümseyici tarzda yazanlar , lütfen siz soruma yanıt vermeyin.
bence de gerçekten forum eğlence arayanlar yüzünden bozulmuş.
şimdi ben bir "bilgi" istiyorum , umarım forumun amacına uygun bu yaklaşımım dikkate alınır.
Duster'a vinç takabilir miyiz ? Takılabilirse , en yüksek kaç kg kapasitelisi uygundur , montajı kim tarafından sorun çıkarmayacak şekilde yapılıyordur , tecrübesi olan varsa paylaşırsa memnun olurum.
Duster sahiplerini küçümseyici tarzda yazanlar , lütfen siz soruma yanıt vermeyin.
Ben henüz arazide Duster ı da görmedim. Ama sıkça vinç montajı yapan her usta bir fotrmül bulur eminim.
Tabii orjinal tamponu değiştirmek gerekir mi yoksa değiştirmeden de olur mu bilemiyorum.
Yükseltme konusunda uzman bir mekanikçi ile incelemelisiniz. Her aracı farklı yüksekliklere farklı yöntemlerle getirmek mümkün olabiliyor. Ama işi bilem bir mekanikçi size güvenlik ve güvenilirliği de atlamadan bir yöntem önerebilir. Aracın alt yapısını hiç bilmediğimden daha fazla bir şey yazamayacağım.
İstanbuldaysanız, Maslak ta Oto mekanik - Hüseyin Akbulut a uğrayın mesela.
Bu bir grup arkadaş anti-dustercı yada anti-faşist dustercı falan değil. Bunlar bilgi birikimi olan insanlarda değil.
Şahsi olarak çoğumuzun birbirini tanımadığı bir ortamda bir kişiye bir araç vasıtası ile bu kadar takıntılı ve ısrarcı bir şekilde saldırmak normal aklı başında insanların yapabileceği birşeymiş gibi gelmiyor bana. Bu yürütülen siyaseti yada mantığı hem aklamıyor hem açıklamıyor.
Bu nefretle bütün forumu kirletip kendilerince paylaşım yapmak isteyen insanları geliştirmeye çalıştırmak yerine hevesini kırmak, ancak halkı anlamayan halktan uzak bilinç yoksunu insanların tercihidir diye düşünüyorum. Ki buda net bir faşistliktir.
Bu bir grup arkadaş anti-dustercı yada anti-faşist dustercı falan değil. Bunlar bilgi birikimi olan insanlarda değil.
Şahsi olarak çoğumuzun birbirini tanımadığı bir ortamda bir kişiye bir araç vasıtası ile bu kadar takıntılı ve ısrarcı bir şekilde saldırmak normal aklı başında insanların yapabileceği birşeymiş gibi gelmiyor bana. Bu yürütülen siyaseti yada mantığı hem aklamıyor hem açıklamıyor.
Bu nefretle bütün forumu kirletip kendilerince paylaşım yapmak isteyen insanları geliştirmeye çalıştırmak yerine hevesini kırmak, ancak halkı anlamayan halktan uzak bilinç yoksunu insanların tercihidir diye düşünüyorum. Ki buda net bir faşistliktir.