KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Öncelikle ellerinize saglık gerçekten çok güzel bir araç. benim merak ettigi bir konu var. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Orjinal mercedes motorlu bir 404 s kasaya ford transit kasası olur mu?. Mercedes motor tksiden çıkma olacak şekilde düsünüyorum. Amacım bir u 421 almak insallah. Olmazsa u 404 s kasa almak istiyorum. O zaman transit kasası atabilirmiyim merak ettim.
Arkadaşlar iyi temennileriniz için teşekkür ederim. Murat Bey size de ilginiz için teşekkür ederim. Şehir dışından bugün döndüğüm için Unimog henüz otoparkta duruyor. Umarım yarın bir terslik olmazsa sigorta ve vizesini yaptırıp, yağ,sıvı ve balata kontrollerini yaptırıp, Gökova körfezine, unimogun yeni yuvasına indirmeyi düşünüyorum. fotografları paylaşacağım. Sevgiler, saygılar,
Arkadaşlar iyi temennileriniz için teşekkür ederim. Murat Bey size de ilginiz için teşekkür ederim. Şehir dışından bugün döndüğüm için Unimog henüz otoparkta duruyor. Umarım yarın bir terslik olmazsa sigorta ve vizesini yaptırıp, yağ,sıvı ve balata kontrollerini yaptırıp, Gökova körfezine, unimogun yeni yuvasına indirmeyi düşünüyorum. fotografları paylaşacağım. Sevgiler, saygılar,