KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hakan bey merhaba,Kusura bakmayın...geç oldu ama..
topigi tekrar okurken arada kalıp unutulanlar cevap yazıyorum.
İstanbuldan da olsa sizleri bekleriz.
Aracınızda çamurlu havalarda mt lastik olsun birazda yüksek olsun...gerisi kolay.. )
Ynt: Fakülte Off Road; Gölcük Mamuriye Yollarında (18 Aralık 2011)
İsmail bey merhaba sizi ve ekibinizi tebrik ederim.çoktandır gerçek offroad görüntüleri göremiyorduk sitede ellerinize sağlık Mersin,den sevgiler. hoşçakalın.
reis33' Alıntı:
İsmail bey merhaba sizi ve ekibinizi tebrik ederim.çoktandır gerçek offroad görüntüleri göremiyorduk sitede ellerinize sağlık Mersin,den sevgiler. hoşçakalın.
evet İsmail bey hemşeriyiz ben öz Mersin,liyim İsmail bey siteye videoyu nasıl atıyorsunuz DAİLYMATİON. yükledim ama bitürlü siteye atamadım ???.yardımcı olursanız sevinirim. :
Daily motiona videoyu yükledikten sonra oynat modunu tıklayın.
Videoyu seyrederken en üstte
www.dailymotion.com/video/.......... uzantısı olan kısmı tamamen kopyalayıp gezenbilirdeki sayfaya kopyala-yapıştır yaparsanız video işi tamamdır.
Bir deneyin...başaracaksınız..bekliyorum..
Süper bir etap,, (Çamur ve off road konusunda çok tatmin edici bir yer) , güzel araçlar, güzel resimler güzel videolar. Paylaşım için teşekkürler. çoğu kişinin canını çektirdiniz emin olabilirsiniz!..
İsmail Bey, size ve tüm ekibe, hasarsız, kazasız dolu dolu off road günleri dilerim. saygılarımla.