Ynt: Faturasız motor mağduriyeti...
Merhabalar,
Hamdi bey sizin topiğinizi kullanıyorum beni bağışlayın. Fakat sizin takipçiniz çok benzer bir sıkıntıyı bende yaşıyorum. İzninizle kısaca anlatayım.
Satınaldığım araca Mayıs 2012 de Atiker LPG takılmış ve ruhsata işlenmiş. Malum garantisi iki sene oluyormuş bende sıkıntı yaşayınca araştırıp garanti belgesine ulaşmak istedim. Haliyle ilk önce üretici firma Atiker'i aradım bana dedikleri o plakalı araca bizim sattığımız ürün takılmadı, biryerlerden proje yapana ulaştım ben sadece proje yaptım dedi son olarak takanı buldum garanti filan yok veremem dedi.
Tekrar Atiker'i aradım bana dedikleri senin aracına "ÇIKMA" ürün takılmış o nedenle garanisi olmaz. Bende ozaman sizin ürünleriniz merdivenaltı yerlerde satılıp takılıyor galiba sizde sahip çıkmıyorsunuz dedim, hayır olmaz dediler.
Kararlıyım projeciden haber bekliyorum ona süre verdim süre sonunda ilk işim Tüketici Hakem Heyeti ve ardından Ticaret ve Sanayii Bakanlığı, İstanbul MASAK, SSK, İstanbul Büyük Şehir Zabıtası ve İstanbul Defterdarlığına şikayet etmek olacak. Projeyi yapan kişiyi ise Makine Mühendisleri odasına şikayet edeceğim. Şimdi süreyi bekliyorum. Projeciden gelen belge ve bilgilerle bende bir topik açacağım. Eğer birdaha benzinli araba alırsam kesinlikle Atiker taktıracak değilim anladımki satınca iş bitiyormuş.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.