Ynt: feroza hakkında bilgi yardım
1,5 yıldır bir Feroza sahibi olarak sorularınıza cevap vermeye çalışayım, Feroza'lara uygun diferansiyel kilidi yok, bazı modelleri sınırlı kaydırmalı diferansiyel kilitli (LSD) üretilmiş, alacağınız Feroza'da çıkma ihtimali zayıf ama şanslıysanız olabilir, ben LSD li diferansiyeli Daihatsu Ana Servisine sordum sipariş edilmesi halinde 1.850 Euro'ya getirtiyorlardı bir sene önce. Bu arada bilmenizde yarar var Feroza'nın diferansiyel oranı, 5,285 hiç kolay bulanabilir bir oran değil, yani kilitli başka bir aracın diferansiyelini uyarlıyayım desenizde bu çevrim oranına sahip bir diferansiyel bulmanız çok zor, ama bu büyük oranında sağladığı güzel bir tork var ki bu düşük devirde arazide çok işinize yarayacak. Araç Dursun Ustamında dediği gibi şaseli bir araç, kolay kolay esnemiyor ve ben vinci şaseye bağladım ki, bence buda iyi bir avantaj, Arka tekerler makaslı, ön tekerlerde torsiyon milleri var, yükseltmesi zor değil, çeşitli yöntemleri var, kimisi makasları yukarıdan bağlayıp, torsiyon millerinin sabitleme noktasındaki civatan gerdirerek yükseltiyor, kimiside şasesiyle kabin arasındaki lastik takozların arasına parça koyuyor, ben 16 inçh jantlar kullandım OK-144 lastik için böylece araç biraz yükselmiş oldu şasisiyle birlikte, benim aracım 1991 model ve karbüratörlü, aldığımda LPG vardı ve kullanıyorum, arazide benzinle kullamayı tercih ediyorum, eğer enjeksiyonlu modelini tercih ederseniz LPG daha verimli olur sanırım, ben yedek parça sıkıntısı hiç çekmedim, merkez servis sürekli parça stoğunda bulunduruyor, yoksa da 15 günde getirtiyor, ben aldığımda 235.000 km idi ve çok yağ yakıyordu, tamamını orjinal parca (gömlekler hariç) kullanarak motoru yaptırdım, 3.000 YTL civarında masraf ettim, araçtan inip kitlemek zahmetli gelmezse ben manual porya kilitli olmasını (HUB) tavsiye ederim.