merhaba ,
Evet bizlerde sizi bir an once aramizda ( FEROZA ) sahibi olarak aramizda gormek isteriz.Eger alacak oldugunuz arac muhtelif zamanlarda
( periyodik ) olarak bakimlari yapilmis ise hıc sorun yok derim.
Bende yeni üyeyim,
Diğer tüm yeniler gibi bende araç arayışı içindeyim. Omu , bumu şumu derken bu gün tesadüfen ferozacı arkadaşların gezileri ile feroza derinliklerine indim ve araç baya ilgimi çekti. Şu andan itibaren bir feroza arayışı içine girecek gibiyim.
herkese bol çamurlar
Yılmaz Bey Merhaba.
Bizler gezen Ferozacılar olarak her ay bir etkinlik yapmaya çalışıyoruz.Bu gezilerimizden birisine araçsız olarak katılabilir,araçlarımızı yakından görür,tanır,hatta duruma göre test edebilirsiniz.Gezenbilir Arama Motoruna Feroza yazarak ilgili başlıklara ulaşabilirsiniz.Nisan ve sonraki ay etkinlikler için '''Gezen Ferozacılar Sohbet Köşesi'''ni takip ediniz.
Selam arkadaşlar..
Mudurnu gurubundan murat arkadaşımız kaza yaptı tampon;tampon sinyalleri ve sağ çamurluk ihtiyacı var.
sıfır olarak bulabileceğimiz bir yer varmı acaba??
Selam arkadaşlar..
Mudurnu gurubundan murat arkadaşımız kaza yaptı tampon;tampon sinyalleri ve sağ çamurluk ihtiyacı var.
sıfır olarak bulabileceğimiz bir yer varmı acaba??
Murat Beye büyük geçmiş olsun.Kendisi iyi mi ? Başka bir kimseye zarar gelmemiştir umarım.
İstediğiniz parçaları araştıralım.Tampon ve çamurluk kaportacıda tamir görmez mi acaba ?
Murat Beye büyük geçmiş olsun.Kendisi iyi mi ? Başka bir kimseye zarar gelmemiştir umarım.
İstediğiniz parçaları araştıralım.Tampon ve çamurluk kaportacıda tamir görmez mi acaba ?
Teşekkürler tayfun hocam.
Parçaları faturalı olarak almak istiyor murat arkadaşımız;keza eksperi bekliyor diğer taraftan-ki tutacağı rapor'a göre hareket edelim cepten masraf çıkmasın diye..
Gecmis olsun , asagdaki verecegim adres ve telefon biz GEZENBİLİR ve benim dostum olan kisidir umuyorum parca konusunda size faydali olur.
serkan kara eksperoto email:skara@eksperoto.com
532 4756856-- 212 5496340-41
www.eksperoto.com
Selam arkadaşlar..
Nivacı bir arkadaşın açtığı topiği okudum'da içten keçeli izalasyon yapılmış ve çürükler oluşmuş.
benim araçda açtım döşemeyi ıslaklıklar gördüm
çürümelerin önüne geçmek için acaba söksem'mi ??
Selam arkadaşlar..
Nivacı bir arkadaşın açtığı topiği okudum'da içten keçeli izalasyon yapılmış ve çürükler oluşmuş.
benim araçda açtım döşemeyi ıslaklıklar gördüm
çürümelerin önüne geçmek için acaba söksem'mi ??
Cevdet Bey iyi günler.Sizde keçeler nerede ? Tabandakileri kasdediyorsanız onların klipslerle tutturulmuş olması lazım.Sökülüp kurutulması gerekir.Ama kısa sürede birşey olmaz.Bence suyun kaynağını bulup ona çözüm aramak daha doğru olur.
Bence suyun esas giris noktasini tespit etmek lazim. kaldi ki benim aracim her nekadar saglam izalasyonlu olsada yagmurlu gunlerde her nedense fren pedallarin arasi hep nemli olmakta. cok ugrastim fakat ana yatagi bulamadim dilerim siz bulursunuz.