arkadaşlar aracımın ön takımını değiştirmek istiyorum. Denizli'de parça bulmak imkansız. İzmir'de parça temin edebileceğim yer neresi vardır ? Yardımcı olabilir misiniz ?
arkadaşlar aracımın ön takımını değiştirmek istiyorum. Denizli'de parça bulmak imkansız. İzmir'de parça temin edebileceğim yer neresi vardır ? Yardımcı olabilir misiniz ?
Orjinal termostatlar hararet yaptırıyor,traktör termostatlarından yaptık arkadaşa"65 c,15 tl"kışın biraz ısınmıyor fakat yazın çok iyi..Ben orjinal"72 c aldım,110 tl idi" kışın fazla ısıtmıyor belki benim sistemden olabilir.
orjinallerde hararet sorunu olduğunu sanmam, ben bir tek conta yaktığım sırada su eksiltmeden dolayı hararet sıkıntısı yaşadım, hatta bugün yaklaşık 40 dk lowda çamurda oynayıp biraz da tırmanış yaptım sıkıntı çıkarmadı
Arkadaşlar 93 model ferozama debriyaj seti lazım ankaradayım. 400 tl fiyat aldım bana çok geldi, internetten alacağım ürüne pek güvenmiyorum, yardımlarınızı bekliyorum
Feroza'm yatak sardı. sekman piston vs komple değiştiriyoruz. Tüm parçaları bulduk ama krank milini bulamıyoruz. bulduklarımız da uymuyor. aracım 2 haftadır sanayide yatıyor. bilgisi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim.