KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Hadi ama .... kisa bir gunde olsa bir etkinlik yapalim. baksaniza bu kadar FEROZA kullanici dostlar bir arada....
Ben sizlere ( KİSA GUN ) Yane gunubirlik bir sucuk + kofte + ve tanismamizim serefine bir kemerburgaz ve civardadaki ( konkaklama )
imkani olan bir yer olarak teklifinize öneri sunuyorum. ( Mudurnu Gurubu ) sakin ola atlatalim demeyim.
Hadi ama .... kisa bir gunde olsa bir etkinlik yapalim. baksaniza bu kadar FEROZA kullanici dostlar bir arada....
Ben sizlere ( KİSA GUN ) Yane gunubirlik bir sucuk + kofte + ve tanismamizim serefine bir kemerburgaz ve civardadaki ( konkaklama )
imkani olan bir yer olarak teklifinize öneri sunuyorum. ( Mudurnu Gurubu ) sakin ola atlatalim demeyim.
Sizleri ve doğayı özlediğim bir gerçek.Gününü belirleyin gidelim.(Cemal Beyin memleket gezisinden onra olsun)Ama Mudurnu grubu için pek kısa pek kısa gün sayılmaz.(Yaklaşık 350 km.)
Ben yine 10 numarayı alıyim ;D