KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tanışalım Ismail abi çok isterim ama küçük bir problem var bacağım kırıldı 10 gün önce bir ameliyat geçirdim 6 hafta evde yatmak zorundayım. İyileşir iyileşmez yüzyüze de görüşürüz
Çok sağol Cemal abi. Bu iş başıma gelmeden yaklaşık bir hafta kadar önce aracımın motor problemi için Rıdvan ustayı aramıştım telefonla. Senden bahsetmişti aracı sıfırladık diye. Bende ona gitmeye niyetlendim ama gidemeden bu kaza oldu. Tanışmak bu güne kısmetmiş.
Oncelikle FEROZAnin hayirli olsun iyigunlerde kazasiz belasiz lastikleriniz hep yola duz bassin.
Bu arada ayaginizi vahim bir netice sonucu kirmisiniz. cok cok buyuk gecmis olsun umuyorum en kisa zamanda eski halinze ulasir vede
FEROZANİzla yapacak veyada yapmis oldugunuz tecrubeleri burada bizimle paylasrisiniz.
Çok sağol Cemal abi. Bu iş başıma gelmeden yaklaşık bir hafta kadar önce aracımın motor problemi için Rıdvan ustayı aramıştım telefonla. Senden bahsetmişti aracı sıfırladık diye. Bende ona gitmeye niyetlendim ama gidemeden bu kaza oldu. Tanışmak bu güne kısmetmiş.
Oncelikle FEROZAnin hayirli olsun iyigunlerde kazasiz belasiz lastikleriniz hep yola duz bassin.
Bu arada ayaginizi vahim bir netice sonucu kirmisiniz. cok cok buyuk gecmis olsun umuyorum en kisa zamanda eski halinze ulasir vede
FEROZANİzla yapacak veyada yapmis oldugunuz tecrubeleri burada bizimle paylasrisiniz.
Öncelikle iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
Aracı alalı henüz bir ay oldu. Bu yüzden henüz paylaşabilecek kadar anı biriktiremedim. Ama ilk izlenim olarak şunu söyleyebilirim ki inanılmaz keyifli bir araç.
Kocaeli de yaşıyor olmak bu tarz bir araçla birşeyler yapabilmek için büyük ayrıcalık aracı ilk aldığım günlerde birkaç deneme yaptım. ( Gerçi porya kilitlerinin nasıl devreye alındığını bilmeksizin çamurlarda mücadelem traktör yardımı ile tamamlanabildi ) Şimdi ise dört gözle aracı tekrar kullanabileceğim günleri bekliyorum.
Forumdan okuduğum üzere Ferozacılar olarak bir toplanma tanışma isteğinin tüm ferozacılarda olduğunu gördüm ve yine bizlerin çoğunluğunun İstanbul ve çevresinde yaşadığını anlıyorum. Sonbaharda ramazan sonrasında yerler iyice çamurlandığında bir büyük toplanma organize edilebilir belki... Bu konuda büyüklerimizin ön ayak olmasını diliyorum...
Hiç sorgusuz sualsiz bu kadar sıcak bir şekilde beni aranıza aldığınız içinse hepinize teşekkür ediyorum