KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Mesut abi bu aralar işler birazyoğun,sıcaklar bir taraftan pcbaşına geçemiyoruz
Bu arada Sefer beyden tamponu aldım vinç te hazır şimdi birazda onları arabaya montaj da işmiz var.İnşallah en kısa zamanda fotoğrafları sizlerle paylaşacağım.
Ne o bakiyomda yorgunlugunu cok guzel atiyorsun. İmrendim walla
Bu arada benim aracimin klima sorunu cikti teknik bolumde yazimi ve yorumlarimi yazdim fotolarimida ekledim . ayrica klimacida
benim eski mahalle arkadasimla karsilastim. kendisi hem senden, hemde benden yana ortak arkadas olmus oluyor. dunya nekadar da kucuk be yaw.
Ersan bey; harikasın valla..
Bu kadar da güzel ve hazırcevap olunmaz ki....ne güzel zamanlama ve fotograf öyle...
inşallah bu güzel ekipmanlarla bir kampta buluşmak dilegi ile..
Turgut bey, geçmiş olsun...klima bu sıcak günlerde en çok aranan ekipman..inşallah kısa zamanda çözüm bulup ferahlarsın.. ;D
Bu arada O Guzelim uyku halini acaba hangi koordinatlar dogrultusunda yaptin ?
Birde su sepet isi benim canimi fena cektiriyor. malumun.... onumuzdeki hafta sonu AV sezonu aclisi var. ve ben cadirdi kamp
malzemeleriydi portatif masa ve bilumum kullanilacak ve hatta kullanilmayacak malzemelerimi yine herseferindeki gibi arka koltuklarimi iptalle yollara koyulacam. gerci bu seneye kadar boyle idare ettim bir ara musait oldugunuda sepet projesi uzerinde yogunlasalim derim.
Roky aslinda Ferozalarin agabeyidir. ve dediginiz gibi oldukca saglamdir. ANAP doneminde orman bakanligina bolca bu araclardan alinmisti.
gule gule kullanin
Nigdeye selamlar
Turgutcuğum dert ettiğin şeye bak kliman bozulduysa bu araçların benimde devamlı kullandığım ACS klima sistemini devreye sok
Böylece bizimhalimizide anlamış olursun