KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
HAHhahahhah ..Baskanin guldurdun beni Allah seni de boyle guldursun emi ;D
saka bir yana hakikaten alisana cok zor be ....hele hele bu sicak vede cok nemli gunlerde.
Baskanim ne yaptin tamponu? resimlerini bekliyom. Bu arada Salih Dalci agabeyimizde pek ugramaz oldu hayirdir? yarindan sonra AV sezonu basliyor ;D ;D Hazirmisiniz???
Sevgili Turgut ben bu sezon avı inşallah bayramda açıcam.havalr sıcak,ramazan bir yandan epey zor olacak.inşallah bayramda güzel avlarımıza başlıyacağız.Tampon olayına gelince işlem tamam.Yorumlarınızı bekliyorum.
İsmail bey geçmiş olsun.
Ersan bey sizede geçmiş olsun,inşallah direksiyonda önemli bir şey yoktur,varsada Rıdvan hoca halleder zaten bayramdan sonra tatile gidicem deyip duruyor ferozacıları bekliyormuş haberiniz olsun
Bildiginiz çit demirleri var.Yeşil renkli hazır olup plaka plaka monte edilen.üzeri de dikenli tel geçilmiş.
İftardan önce incir agacında olgunlaşmışları topladım.Boyumun yetmedigi yere ise açılan merdiven koydum çıktım.Çim yeni sulandıgı için merdiven ayagı gittikçe gömülmüş...yana yatmaya başladı.Hemen yanda bulunan çit demiri-tel karışımı tutunmaya çalıştıgım yerden avucumu boydan boya yırttı.İiy de derin yırtmış ki...Doktor elimi görünce "Nasıl becerdin bunu " dedi.. ;D ;D
Kendimi kısaca tanıtayım adım Hakan Doğrucan 1976 Sakarya doğumluyum Mesleğim motor tamirciliği son 15 yıldır oto park oto yıkama işletmeciliği yapıyordum işletmemi yeni devrettim fırsatını buldukça avcılık, balıkçılık,offroad etkinliklerine katılıyorum