Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 182,544
bizim arabalarda immobilizer yoktur sanırım, aslında baston kilitler oluyor ya ondan almak lazım veya şu cep telefonuna sinyal verip arabayı stop ettiren sistem pahalı değilse taktırılabilir, reklamda görmüştüm . Bu arada her işte hayır vardır derler, hırsızlar onun aldığı atkıyı çalarak sana işaret çakmış işte , unut gitsin ;D

Etiketler

cep telefonu sinyaliyle stop ettirme güzel birşey ama sen uyurken çalarlar sen farkedip stop ettirene kadar o araba parçalanmış olur ;D ;D Aynen bi işaret verdiler Çarşamba günü bit pazarına gidicem yaban şapkası görürsem bi tezgahta yakıcam pazarı ;D ;D

4,5 cm tam oldu
Malıyeti;ankarada bir arkadaş suziki için yaptırtmış;önler için biraz torna işlemi
20 bijon;torna işçiliği 100 tl + 400 tl'de flanşlar..

merhaba arkadaşlar ses soluk yok nasil gidiyo nevar neyok ,bilgilerimizi aktaralım,iyi haftalar.

haziranın başlarında motoru yaptırmaya götürücem, o zaman canlanır buralar , konuşacak konumuz olur

teşekkür ederim, her şey hazır da okuldan dolayı ayıracak zaman yok maalesef. Ben meraklıyımdır zaten her şeyi sorarım ustaya

alican özellikle senin için bol bol fotoğraf çekicem, bir daha motorla uğraştığında boşta hortum kalmasın diye ;D

hadi hayırlısı yaptır motorunu valla bu hortum işi çok sıkıcı bir durum bizim yine 1 hortum boşta kaldı babam çıldırcaktı ;D ;D ;D ;D