KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bizim arabalarda immobilizer yoktur sanırım, aslında baston kilitler oluyor ya ondan almak lazım veya şu cep telefonuna sinyal verip arabayı stop ettiren sistem pahalı değilse taktırılabilir, reklamda görmüştüm . Bu arada her işte hayır vardır derler, hırsızlar onun aldığı atkıyı çalarak sana işaret çakmış işte , unut gitsin ;D
bizim arabalarda immobilizer yoktur sanırım, aslında baston kilitler oluyor ya ondan almak lazım veya şu cep telefonuna sinyal verip arabayı stop ettiren sistem pahalı değilse taktırılabilir, reklamda görmüştüm . Bu arada her işte hayır vardır derler, hırsızlar onun aldığı atkıyı çalarak sana işaret çakmış işte , unut gitsin ;D
cep telefonu sinyaliyle stop ettirme güzel birşey ama sen uyurken çalarlar sen farkedip stop ettirene kadar o araba parçalanmış olur ;D ;D Aynen bi işaret verdiler Çarşamba günü bit pazarına gidicem yaban şapkası görürsem bi tezgahta yakıcam pazarı ;D ;D
4,5 cm tam oldu
Malıyeti;ankarada bir arkadaş suziki için yaptırtmış;önler için biraz torna işlemi
20 bijon;torna işçiliği 100 tl + 400 tl'de flanşlar..
aynen ya bir durgunluk oldu burda,benim iyi gidiyor ön takımdan gelen gacur gucur ses haricinde onu da şimdi teknik yardım konusunda sorucam bilenler vardır belki