Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,372
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-daihatsu-offroad-tutkunlari-77106677/detay/
Arkadaşlar ilandaki araçla ilgili fikrinizi alabilir miyim?
Teşekkürler...

Etiketler

Evet gayet diri duruyor. Sahibi de temiz olduğunu söylüyor. Ancak kararsızım hala. Fiyat 12,5 yazmış ama 11 civarı olabilir gibi. Şehir içi çok yorar mı beni bu Feroza. Bir tane bile görmedim koca Mersin de ki oturup sahibiyle muhabbet edelim
Ve parça bulabilecek miyim? Gerektiğinde...

merhaba ben istanbul trafiyindebile araçtan yana bir sikintı yaşamıyorum gayet rahat yorucu olmuyor.parça sorunu var ama dert etcek kadar deyil sağlam araçlar kolay arıza vermiyor ben bir sıkıntı yaşamadım,yanlız araca iyi baktırın birsıkıntısı yoksa ,sıkınt'da çıkartmaz.

evettt ferozacılar,arkadaşlar herşey yolundadır inşallah yolundaki kimseden ses yok ,aman sorun olmasında .

malialp' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-daihatsu-offroad-tutkunlari-77106677/detay/
Arkadaşlar ilandaki araçla ilgili fikrinizi alabilir miyim?
Teşekkürler...

ilandaki aracı her gün görüyorum neredeyse. Dışarıdan biraz yorgun gibi gelmişti bana ama etkilemek istemem, fiyatta anlaşırsanız gidip görmenizde fayda var.

bekirgümüş' Alıntı:
evettt ferozacılar,arkadaşlar herşey yolundadır inşallah yolundaki kimseden ses yok ,aman sorun olmasında .

abi stajda olduğum için siteye doğru düzgün giremiyorum, yoksa sessiz kalmazdı buralar

acaNn' Alıntı:
feroza'nın adı son zamanlarda biraz lekelendi, temize çıkarma zamanı
evet kardeşim feroza için güzel şeyler söyleyelim parça konusunda bu kadar karamsar olmayalım ferozalarımızla mutlu olalım.

Alican,

Selam, Feroza'yı satıp yeni bir Feroza'mı alacaksın?

Bu arada Daihatsu Ana servisi bana üç sene önce istenen parça yoksa 20-25 gün içinde Japonya'dan getirdiklerin söylemişti, hala öyle ise parça sıkıntısı yok demektir biraz beklemenin dışında.

Saygılar

Ersan

evet bu parça bekleme sorunu yalnız feroza'da yokki türkiyede çok araçta aynı sorun var, onun için bu sorun yalnız feroza için deyil.