KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Evet gayet diri duruyor. Sahibi de temiz olduğunu söylüyor. Ancak kararsızım hala. Fiyat 12,5 yazmış ama 11 civarı olabilir gibi. Şehir içi çok yorar mı beni bu Feroza. Bir tane bile görmedim koca Mersin de ki oturup sahibiyle muhabbet edelim
Ve parça bulabilecek miyim? Gerektiğinde...
merhaba ben istanbul trafiyindebile araçtan yana bir sikintı yaşamıyorum gayet rahat yorucu olmuyor.parça sorunu var ama dert etcek kadar deyil sağlam araçlar kolay arıza vermiyor ben bir sıkıntı yaşamadım,yanlız araca iyi baktırın birsıkıntısı yoksa ,sıkınt'da çıkartmaz.
Ben parça sıkıntısı yaşamadım adapazarındaki kayaları nezaman arasam parça var olmasada getirtiriz diyorlar,şehiriçinde de bence hiç bir rahatsızlığı yok gayet kullanışlı
ilandaki aracı her gün görüyorum neredeyse. Dışarıdan biraz yorgun gibi gelmişti bana ama etkilemek istemem, fiyatta anlaşırsanız gidip görmenizde fayda var.
Adaş conta sapasağlam çıktı,sorun kırık saplamaymış sıkmadığı için yağla suyu birbirine karıştırmış kırık olanı çıkarıp yenisi takıldı conta değişti yola devam ;D ;D
Selam, Feroza'yı satıp yeni bir Feroza'mı alacaksın?
Bu arada Daihatsu Ana servisi bana üç sene önce istenen parça yoksa 20-25 gün içinde Japonya'dan getirdiklerin söylemişti, hala öyle ise parça sıkıntısı yok demektir biraz beklemenin dışında.
Selam, Feroza'yı satıp yeni bir Feroza'mı alacaksın?
Bu arada Daihatsu Ana servisi bana üç sene önce istenen parça yoksa 20-25 gün içinde Japonya'dan getirdiklerin söylemişti, hala öyle ise parça sıkıntısı yok demektir biraz beklemenin dışında.