KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar herkese merhaba,sizlere bir sorum olacak izmitte tanıştığım bir feroza sahibi adapazarındaki feroza sahiplerinin offroadda daha çok dayanması için özel bir debriyaj balatası çaktırdıklarını duyduğunu söyledi acaba bununla ilgili bir bilgisi olan var mı?
herkese merhabalar, aracın ufak tefek boya işleri var da boyacıyla konuştum 650 tl istedi
yapılacaklar: ön tampon ve 1 dodik düzeltilecek, 4 dodik, ön-arka tampon,alttaki karter koruma kapağı ve ön demir tampon,sol kapıda ve marşipyelerde de ortalama 1 avuç büyüklüğünde yer boyanacak buna ek olarak pasta+ cila var.
abi yapma yahu , bir de 800 den indi adam, çok pahalı diyosun yaptırmıyorum diye rest çektikten sonra ,bari güzel bir yer tavsiye edin de dönünce gidip orada yaptırayım
merhaba arkadaşlar bugün ferozamdan ayrılıcam galiba aslında çok memnundum,5kapı 96 mod suzikiyle takas teklifi aldım şartlarda benden yana çok uygun olduyundan kabul ettim,inşallah pişman olmam.