Feroza'cılar Serbest Muhabbet Köşesi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan koroglu1414 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 181,180
o başka bir arabanın tamponu , güzel gidiyor inşallah güzel biter. Perşembeye boya biter pasta cila bir de toplama işleri kalır dedi, bekliyoruz

Etiketler

kaporta boyası bitti , ama arabanın yanına hem akşam hem de yağmurlu havada gittiğim için fotoğraf çekmedim, bişey anlaşılmıyor zaten. Bir de arabayı ilk başta siyah sandım ,bakalım güneşte nasıl görünecek ;D

şimdi geriye dodikler,ön panjur, taban ve tamponları boyama işi kaldı, bir de pasta cila atılacak tabi, ama tabana boya yerine pütür mü yaptırsam diye düşünüyorum, pahalı mı acaba? ,yoksa biraz daha para biriktirene kadar taban boyası yeter

fotoğrafları bu sabah çektim, daha pasta cila yapılmamış hali tabi ama boya rengi hoşuma gitti, gri kısımlar içinse durum tam tersi, fazla koyu oldu gibime geliyor

çok teşekkür ederim yarın teslim alıyorum inşallah, bostancı sanayii sitesi'nde erdinç oto'ya boyatıyorum

sağol adaşım böyle gazlara ihtiyacım var , boya fotoğrafta parlak durmuyor ama önceki haline bakınca cilasız haliyle bile eskisinden bin kat daha parlak.