KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
kaporta boyası bitti , ama arabanın yanına hem akşam hem de yağmurlu havada gittiğim için fotoğraf çekmedim, bişey anlaşılmıyor zaten. Bir de arabayı ilk başta siyah sandım ,bakalım güneşte nasıl görünecek ;D
şimdi geriye dodikler,ön panjur, taban ve tamponları boyama işi kaldı, bir de pasta cila atılacak tabi, ama tabana boya yerine pütür mü yaptırsam diye düşünüyorum, pahalı mı acaba? ,yoksa biraz daha para biriktirene kadar taban boyası yeter
fotoğrafları bu sabah çektim, daha pasta cila yapılmamış hali tabi ama boya rengi hoşuma gitti, gri kısımlar içinse durum tam tersi, fazla koyu oldu gibime geliyor
sağol adaşım böyle gazlara ihtiyacım var , boya fotoğrafta parlak durmuyor ama önceki haline bakınca cilasız haliyle bile eskisinden bin kat daha parlak.
Eskiyle yeni arasında dünya kadar fark var Adaş,gerçekten çok güzel oldu çizik içinde şeffaf film kapladıklarını görmüştüm bir forumda,söylemiştim sanırım sana da.