Herkese tekrardan merhabalar,,,
2 gün önce 3. ferozamı alıp tekrar aranıza döndüm. Daha önce 96 SX ve 94 SX kullanmıştım. En son aldığım 94 model beyaz bir DX... 150.000 km.de ilk sahibinden. Tek kafama takılan aracın yatmış araç olması. 2007 yılında 145.000 2012'de 150000... Genel olarak güzel bir araba motoruna anahtar değmemiş, yürüyen aksamlar, şanzumanlar iyi durumda... Bende yarın uzun süre uzak kaldığım sanayi ortamına giriyorum kısmetse
İlk olarak özellikle 1. ve 2. viteste yokuş inerken alt taraftan gelen az bir titreşim ve sürtme gibi birşey...
Bir de şu DX lerin direksiyon simitleri çok ince geldi bana.. Kesinlikle o kırmızılı fosforlu saçma sapan direksiyonlarda takmam.. Çıkmacılardan bulmaya çalışıcam artık. Tabi bu konuda yardım bekliyorum sizlerden.. Küçük bir ilçede yaşadığımızdan bu tür sorunları aşmakta zorluk çekiyoruz tabiki...
Bu arada Erdek'te yaşıyorum ve şunu iddia ediyorum ki, Nüfusa göre en çok feroza kesinlikle Erdek'te.. 20.000 nüfuslu bir ilçede feroza sayısı 10'u geçmiştir. Belkide buna biraz ben sebep olmuş olabilirim ama bu kulvar ve fiyatta rakipsiz bir araç sonuçta..
Herkese tekrardan selamlar saygılar,,,