Bıs sanzımanın var mı? Varsa fıyat nedır? Fotografı var mı?
Sanzımanın otmesı, cırtlaması sorun degıl. Pto cıkısından guc alarak vınc yapmayı planlıyorum. Pto tek yon calısıyor. YAnı sanzımanı ılerı gerı yon degıstırmek ıcın kullanacagım.
Bıs sanzımanın var mı? Varsa fıyat nedır? Fotografı var mı?
Sanzımanın otmesı, cırtlaması sorun degıl. Pto cıkısından guc alarak vınc yapmayı planlıyorum. Pto tek yon calısıyor. YAnı sanzımanı ılerı gerı yon degıstırmek ıcın kullanacagım.
sanzıman şuanda kaportaya takılı olarak var
isterseniz sökebilirm, elimde sökülü olarak lada tavria sanzımanı var
ikisinide verebilirim yada takasa edebiliriz
sanzıman şuanda kaportaya takılı olarak var
isterseniz sökebilirm, elimde sökülü olarak lada tavria sanzımanı var
ikisinide verebilirim yada takasa edebiliriz
bis in ki takılı çekemem sökmeden tavrianın kini çekip koyayım
tavriyanın sadece sanzıman gövdesinde çatlak var
kaynak yapılırsa sorun olmaz aks yerinden çıkıp kırmıştı
dişller sağlam
tavria 250 olur bis 350
2. el hertürlü şeyle takas edebiliriz
arazi lastiği jant vb
bis in ki takılı çekemem sökmeden tavrianın kini çekip koyayım
tavriyanın sadece sanzıman gövdesinde çatlak var
kaynak yapılırsa sorun olmaz aks yerinden çıkıp kırmıştı
dişller sağlam
tavria 250 olur bis 350
2. el hertürlü şeyle takas edebiliriz
arazi lastiği jant vb
Bis'e vosvogen 1300 motoru oluyo sadece bi kayıt atılıyo motor kulağı vosvosun 4lü bisin 3lü tek fark bu arkadaşa yaptık zaman aldı ama ruhsata işletmeyi başardık şimdiki amacım 4x4 bis yardımlarınızı bekliyorum
bu söylediğiniz çok ilginç.kışın buz gibi havada atv ile donmamak için bir adet bis alıp yerden yükseltme(takozla olabilir) 4 adet biraz büyük cant ve lastik düşünüyorum. 2 kişi kullanıcaz arka koltuk sökülecek. kapalı buggy yani . resimdeki lastikler ve cantlar kadar büyük olmasına da gerek yok. 126 bis nazik araba 4x4 e gelmez bence.arkadan çekişli düşünmekteyim.
yazın arazide dolanmak için yan ve arka kapılar sökülüp hafifletilebilir. hatta gerektiğinde kupa sökülüp baya bildiğimiz buggy e de çevrilebilir.