Bahçeye girer girmez ilk işimiz tek tek ağaçları kontrol etmek.
Geçen yaz haftada 2 kez sulama yapıyordum,bu yaz ise haftada bire düşürdüm.
Hafta arası motorla gidip yeni diktiğim 16 fidana extradan sulama yapıyorum,depodan.
Yeni Ay'ımızda çıkmış yavaş yavaş.
Geçen hafta,sabah kalktığımda 1. fotodaki yıldızı görmüştüm.
Bu yıldız tek değil hemen sol kuzeyinde 1 yıldız daha var fakat nasıl parlaklar inanılmaz.
Neyse ben bunları ufo sandım sitede reklamı yapılan fenerden almış,bunun titreşim yapan ışığını tuttum bu yıldızlara ve göz yanılması,hareket eder gibi üzerime gelmeye başlamazlarmı ;DAçıkcası tırsmadım desem yalan söylerim.
Saat 04.00 da kalktım,her yer zifiri karanlık.Kahve sigara derken 1 saat geçti gittim o karanlıkta su bastım arabaya o arada güneş doğmaya başladı.
Buyurun bakalım güneş doğuşunu seyredelim.
Sulama bildiğiniz gibi,yol biter sulama bitmez.
Akşam üzeri komşularımız geldi bizi ziyerete.
Hurşit abi,eşi ve duyma engelli kızları ile geldiler.
Kızları engelli ama ben bu kadar sempatik,neşeli birini tanımadım.
Bu gün deniz sefası yaptık kızımla beraber.
Büyük kızımız beğenipte gelmiyor bahçeye,çakma sosyete ;D
Halbuki bilmiyorki onlara nasıl bir gelecek hazırlıyoruz.
Bu ekteki son resim ise Yeniçiftlik'ten Çorlu'ya gidiş yolu.
Yoldan çektim bu fotoyu 4 kilometre mesafeden görüntüsü bahçenin.
Bundan sonrakiler de yorumsuz bahçedeki ağaçların fotoları,
Bir şey dikkatimi çekiyor,ikibinin üzerinde kişi okumuş konuyu cevap yazanlar 2 elin parmaklarını geçmez,ilginç.
Aman yazmayın ağalar,beyler,paşalar biz yazarız size merak etmeyin ;D
Makinaya gelince,her kuruşu helal olsun diyorum,süper bir fotoğraf makinası,tavsiye edilir.
Buyurun bahçe şölenine...
Kardeşim yazını okudum ve şunu belirteyim sağlık o varsa herşey var o yoksa hicbişey yok buna inan yaptıkların kolay bi iş deyil allah yardımcın olsun gün batımı resimler harikaydı eline sağlık armudun iyisi olsun bizimki
Hakan tam da dediğin gibi,dinlenme hakkında seninle belki aynı fikirde olmayabilirim ama inan tam format çekiyorum kafaya ;D
Evet ya,neydi önceki fotolar.
Şimdi artık tamamdır.