KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
tabıkı sayın Çınar bana adres telefon bılgılırınızı ozelden (sanırım sıtedenmesaj atamıyorsunuz yenı uye oldugunuz ıcın ) mesaj atarsanız su sekıl ad soyad tel numarası ıstedıgınız ekıpman ve adetı olarak hemen gonderırım ıns( 0532 260 92 87 bu numaraya mesaj atın lutfen )
Benim ürünlerimde geldi,teşekür ederim.
Bu arada ben metal bi ürün gelecek sandım plastik ürünmüş görünce şaşırdım yinede hoşuma gitti.
Resim cektim ama upload sitesinde sorun var sanırım site acılmadıgı icin yükleme yapmadım.Site düzelince yüklerim artık.
Benim ürünlerimde geldi,teşekür ederim.
Bu arada ben metal bi ürün gelecek sandım plastik ürünmüş görünce şaşırdım yinede hoşuma gitti.
Resim cektim ama upload sitesinde sorun var sanırım site acılmadıgı icin yükleme yapmadım.Site düzelince yüklerim artık.
Yok yok begendim.
Evet cakrit almıştım.Ama video ve resimde izleyince metal gelecek sanmıştım.
Bu arada ben 6 tane istemiştim inanın fark etmemişim 7 tane oldugunu.Bir tanesini hediye verdim bile.Aynalı olanını kendime ayırdım akşama 3 tanesini hediye vercem.
Hatta ilk yazdıgımda hayır fazla degil yazmıştım sonra sayıp öyle yazayım istedim gercekten 1 tane fazla göndermişsiniz.
Ben resim cekmiştim ama yüklemek istedigim sitede sorun vardı şimdi başka siteye yükledim.
Özellikle aynalı olanını cok şık duruyor.
İlginiz icin cok tşkr ederim.