KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
sayfanın başındaki resimlerde rengi daha çok beğenmiştim, son resimlerde orman işletmesi rengi gibi duruyor. yani biraz daha sıradanlaştırıyor sanki. ama sonuç olarak zevk sizin, sizin beğeneceğiniz ton noktayı koyacaktır. kolaylıklar dilerim.
sayfanın başındaki resimlerde rengi daha çok beğenmiştim, son resimlerde orman işletmesi rengi gibi duruyor. yani biraz daha sıradanlaştırıyor sanki. ama sonuç olarak zevk sizin, sizin beğeneceğiniz ton noktayı koyacaktır. kolaylıklar dilerim.
Taktir edersiniz ki herkesin aynı şeyi beğenmesi mümkün değil. Çok beğenen arkadaşlarımda var , sizin gibi görüşe sahip olanlarda. Ben sevdim rengi , tabi her görüşe de saygım var. Pek önemli de değil aslında ne renk olduğu. Önemli olan yenilenmiş olması.
evet siyah astarlı hali daha asil duruyor tabiiki benim fikrim.aklınızı karıştırmış olmayalım zevkler ve renkler tartışılmaz .asıl olan sizin neyi nasıl beğendiğinizdir.kolaylıklar dilerim.
Renk benim de çok hoşuma gitti. Depoyu kasanın içine alacağız ve boyutu büyüyecek. Tesisatı da elden geçecek.Dolum ağzını çamurluğun oradaki kapağın altına alacağız. Güzel olacak inşallah.
renk aslında güzelmiş gün ışığında ortaya çıkmış. lastikler harika duruyor, siyah ofsetli jantlarla daha da güzel olabilir. jantlar için siz ne düşünüyorsunuz ?
panjuru yeni almakla çok iyi yapmışsınız belki pahalıdır ama restorasyonun kaliteli olduğunu işaret ediyor.
renk aslında güzelmiş gün ışığında ortaya çıkmış. lastikler harika duruyor, siyah ofsetli jantlarla daha da güzel olabilir. jantlar için siz ne düşünüyorsunuz ?
panjuru yeni almakla çok iyi yapmışsınız belki pahalıdır ama restorasyonun kaliteli olduğunu işaret ediyor.
Jant konusu şu an benim için de muamma. Lastiği yeni götürdüm ustamız ne diyecek ona göre hareket edeceğim. 15 jant içine sığacak mı kaliperlere çarpacak mı , araya parça gerekecek mi hepsine bakılması lazım. Şu an yavaş yavaş toplanıyor. Kapı kolları , camlar , fitiller , farlar , stoplar. Bu işler olurken o da aradan çıkar diye düşünüyorum.