KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Dijital tercihimdir. Bilgisayara daha rahat atabilirim çektiğim fotoğrafları.
Genellikle komik şeyler ve doğa fotoğrafları çekmeyi düşünüyorum.
İzmirdeyim.
Doğa için İzmir tarafları oldukça uygun. Komik şeyler çekmek istiyorsan festival tarzı yerler bulman gerekiyor. İzmir'de ne kadar festival ve etkinlik oluyor emin değilim. Dediğim gibi bütçe önemli. Düşük bütçen varsa compact makine alman gerekiyor. İkinci el ürünleri de düşünebilirsin. Ama ince eleyip sık dokumak gerekiyor.
Mustafa'nın dediği gibi bütçe meselesi en önemli faktör, daha sonra fotoğrafa yaklaşımın çok önemli.
Mesajlara bakılırsa, yüksek megapikselli kompakt bir makina işini görecektir.
Bence manuel ayarları mevcut olan Canon S5 İS tarzı SLR-like bir makine daha uygun olur... Veya onun Fujifilm Panasonic gibi markalardaki karşılıkları....
İnci bende A590IS kullanıyorum
bu makineyi çözdüğün zaman fotoğraf çekmek çok keyifli oluyor.. bende doğa fotoğrafları çekiyorum hatta bunun üzerine bir kaç arkadaş toplanıp etkinlikler bile yapıyoruz 8)
İnci bende A590IS kullanıyorum
bu makineyi çözdüğün zaman fotoğraf çekmek çok keyifli oluyor.. bende doğa fotoğrafları çekiyorum hatta bunun üzerine bir kaç arkadaş toplanıp etkinlikler bile yapıyoruz 8)