KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bence yaşanacak şehir deyince büyük şehirlerimizin içinde benim gördüğüm kadarıyla ankaranın her semtinde yaşanır . benim fikrim bu bazı zorluklara rağmen yaşanılacak yer seviyorum tartışılacak tabiiki her yerin olduğu gibi başkentimizinde sorunları var nerenin yokki. güzellikleri görmeye çalışıyoruz .çünkü vatanımız için de özel . biraz daha bilgi sayar kullanımım geliştireyim . fotoğraflarda bırakcam paylaşcam sizlerle. sevgilerle güzellikleri paylaşma temennisiyle.
Rica ederim,beğenmenize esas ben çok memnun oldum.Gölbaşı ,yelken klübünun tesisi olması,gezilecek ,dinlenilecek ,tenis oynanabilecek hatta tek bir bayanın rahatca oturacagı yerlerden biri olması nedeni ile benim tercih sebebim...yelkenliden çektiğim 1-2 günbatımı resminide en kısa zamanda yüklemeye çalışacağım...
kapaksan' Alıntı:
Ferdane hanımefendi
Resimlerin bir harika Ankarada yaşayan biri olarak gurur duydum ve inanın çok keyif aldım ellerine sağlık teşekkür ederim