Fotoğraflarla Sakarya

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan gulsahkocaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,783
Ynt: Fotoğraflarla Sakarya

tekrar geçmiş olsun geri dönmene sevindim ilk gezi ne zaman?

Etiketler

Bu hafta var aslında ama cumartesi ve ben malesef o gün çalışıyorumsiz neler yapıyosunuz varmı etkinlikleriniz yakın zamanda size katılalım...Bu hafta İstanbuldan gelen grupla Akıncılara tepki yürüyüşü var aslında

bizdede henüz bir etkinlik yok planda yok geçenlerde keşif gezisi yaptık 80 cm kar var dağlarda yürünmüyor bile ama önümüzdeki ay sanırım acısını çıkartacagız

akıncılar benim köyüm gülsah istanbuldan kimler gelecek bir bilgin varmı kaç kişi olurlar acaba

İstanbuldan kaç kişi gelir bilmiyorum Murat ama bizim grup önceki gibi olur zaten tepki yürüyüşü olacak bu ocaklar için şelaleye çıkıp gelcekler sonra sizin köydeler çayınızı içeceklerama ben yokum gelemiyorum çalıştığım için

bu ocak işinin içinde başka şeyler var ama grubun buna alet edilmesinden ben çok rahatsızlık duyuyorum müsaitbir zaman sana konuyu anlatacam

Onu bilemiyorum tamam konuşuruz hatta Kenan Hocamız var bu konuyu onlada konuşursan süper olur bence Sakarya grubunda geldiklerinde görüşürsünüz

ben olamayacam malesef önemli işlerim var ben sonra bu konuyu detaylı bir şekilde anlatacam sana şimdi kimsenin tadı kaçmasın sakarya grubu gelsi gezsinler sitres atsınlar güzel bir etkinlik olacak pilav verilecek busefer

Anlıyorum umarım tatlıya bağlanır bizimkiler gidip dönsünler bakalım neler olacak...

Evet farkındayım yetemiyo hiçbir şekilde ama elimden geleni yapmaya çalışıyorun...tek başınada olmuyo

Gülşah inşallah önümüzdeki hafta sakaryaya gelicem o zaman birkaç foto çekmeye çalışıcam.

Merakla bekliyor olacağızz...Bende yoğunluktan hiçbir yere kımıldayamıyorum.Sakaryalılardan yardımda istiyorum tabikiii

Bende Sapanca Faaliyetlerim sırasında çektiğim fotoğrafları dört mevsime yayarak paylaşmak istedim sizlerle.Fotoğraflar farklı makinelerden çekildiği ve boyutlarıyla biraz oynadığım için kaliteleri çok yüksek değil ama umarım beğenirsiniz.

4 MEVSİM
İLKBAHAR:
İlkbaharda Doğayı uyandırmak için doğuyor güneş Gölün üzerinden...

YAZ:
Yaz Gelince...

SONBAHAR:
Kahverengi ve yeşilin tonlarına büründü dağlar

KIŞ:
Ve kar düştü doğaya...