Fotoğraftaki Land Rover Lastikleri ?..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 57ahmetbasar34 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 29
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,795

Etiketler
Ynt: Fotoğraftaki Land Rover Lastikleri ?..

Araç bi ara ümraniye tepeüstünde duruyordu. Fakat şu anda komle sistemi değişti. Altyapı motor sistemi tamamen land rover oldu. Bu nedenle de eski lastikleri satmayı düşünüyorum.
Bu da yeni hali

bu harika bişey yha çok asil bi duruşu var , ben burdayım dior bunun markası/modeli ney ? kaç model bu ? ( tabi orjinali )

Arkasında ne yazıyor bunun gaz rover'mi

Bu aracın markası Gaz 69 1966 model rus arabası. Fakat şimdi GAZROVER oldu.

Bence çok güzel olmuş, iyi günlerde kullanın.

Teşekkürler. Aracın bitmenisini bütün yaz bekledim. Halada tam olarak bitmedi. Bu gün yollara tam aralak çıkıcam. Bundan sonraki aracım kesinlikle Discovery 1 olacak. Ne dersiniz..

nrlates' Alıntı:
Teşekkürler. Aracın bitmenisini bütün yaz bekledim. Halada tam olarak bitmedi. Bu gün yollara tam aralak çıkıcam. Bundan sonraki aracım kesinlikle Discovery 1 olacak. Ne dersiniz..

Ben tarafsız olamayacağım için yorum yapmayayım ;D

nrlates' Alıntı:
Fotoğraftaki lastikleri satmayı düşünüyorum. Ama ölçülerine bilmiyorum ilgilenen olursa öğrenebilirim.
sizden ricam olacak eğer ilanınız güncelse ilk önce 110 luk defender e uyarmı ve bana lastiklerin cantları ile birlikte ölçü ve fiyat olarak bilgisini verirmisiniz. teşekkür edrim muhtemelen 2 hafta içerisinde aracımı alacağım.

lastiklerin satıışı hala güncel ustanın yanına gidince lastiklerin ve jantların ölçüsünü not alıp size bildiricem.

nrlates' Alıntı:
lastiklerin satıışı hala güncel ustanın yanına gidince lastiklerin ve jantların ölçüsünü not alıp size bildiricem.
teşekkür ederim sizden haber bekliyeceğim.

aşağıda verdiğim linkteki aracı alıyorsun hiç yapmakla uğramşıyorsun herşeyin 3 fazlası var bu aracta

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=47486.0