Öncelikle herkese merhaba. Forumu araştırdım ama frontera 2.4i hakkında bilgi bulamadım.
92 model 2.4i fronterayı nasıl bilirsiniz ?
Kronik sorunları varmıdır ?
97 model 2.2i ile arasında sadece motor farkımı var ?
Motoru 2.0 a yada 2.2 fronteraya göre nasıldır. ? parça sıkıntısı varmıdır ? Yakıt durumu nedir ?
Daha çok 2. aracım olarak arazide gezi amaçlı ve offroad amaçlı kullanacağım.
95-96 model 2.0 sportta olabilir.kısa olmasından dolayı arazide daha başarılıdır ama 5 kapılı olanı daha kullanışlı olur diye düşündüm ve tecrübelerinizden faydalanmak. fikirlerinizi almak istedim.
Herkese teşekkür ederim. Umarım yakın zamanda frontera ailesine katılabilirim...
selamlar
düşündüğünüz aracın resmini yada ilanını koyarsanız aracı tanıyan yada fikir veren olur
2.4 araçlar pek rastlamadım o yuzden bir şey soyleyemeyecem
arazide hard offroad da kullanacaksanız parçası ucuz olan araca yönelin
bende eski frontera sport kullanıcısyım hiç sıkıntı yaşamadım ama hard offroad yapanların çok kırdığını biliyorum
Evet haklısınız 2.4i frontera çok yok piyasada. Malum sitede trabzondan satılık 92 model bordo aracı örnek gösterebilirim mesela. Ama bilgisi olan yok galiba.
Evet haklısınız 2.4i frontera çok yok piyasada. Malum sitede trabzondan satılık 92 model bordo aracı örnek gösterebilirim mesela. Ama bilgisi olan yok galiba.
Rifat abi bu aracı görünce acaba olurmuki diye forumdaki tecrübeli kişilerden bilgi almak istedim.olumlu şeyler soylenseydi 2.0 sporta alternatif olacaktı benim için ama piyasada fazla olmaması fikrimi değiştirdi.
2.2 5 kapılar butcemi aşıyor abi. 2. Aracım olacağı için bana en mantıklısı sport modeli gibi görünüyor. Bakımlı bir sport kovalamaya devam edeyim en iyisi.ilginize teşekkür ederim abi.
ümit bey bende de 2.0 sport var 95 model malum sitede elazığda araç 14.500 fiyatı aklınıza gönlünüze yatarsa arayın bütçenize göre pazarlık ta olur..motor full yeni yapıldı krankına kadar
ümit bey bende de 2.0 sport var 95 model malum sitede elazığda araç 14.500 fiyatı aklınıza gönlünüze yatarsa arayın bütçenize göre pazarlık ta olur..motor full yeni yapıldı krankına kadar
Fatih bey Aracınızı gördüm gerçekten bakımlı güzel görünüyor. İstediğiniz fiyatı hakeden bir araç. Yanlız maddi durumum o fiyatlara uygun deil. Pazarlıkta olur demişsiniz çok teşekkür ederim ama mantıksız pazarlığa girmek bence uygun deil. Keşke uygun olsaydımda hazır bakımlı aracınızı alabilseydim. Hayırlı satışlar abi...