KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Şöyle de bir konu varki bu arabayi kullanan başka bir arabadan zevk alamıyor. Bu arada herkese selamlar ben yine döndüm aranıza gecen hafta yeni bir Frontera aldim 2000 model 3.2 şu anda yükseltmek için sanayide en kısa sürede resimleri koyarım. Saygilarimla
Alarm ile ilgili. Eğer köpek veya hareketli bir nesne var ise aracınızda bagaj kısmındaki sensörleri off konumuna yani çalışmaz konuma getirir ki araç kendini immobilizer den kilitlemesin. Düşmeye bastığınızda yine düğmenin içindeki küçük kırmızı ışığın yanıp sönmesi gerekir eğer çalışmıyorsa ya lamba ya da müşürde arıza vardır.
arkadaslar cok soru sordum ama kusura bakmayın benım arabada hararet gostergesi hep sıfırda duruyor.satan adama sordugumda bunlar boyledir dedi ama emin olamadım.su ana kadar en fazla 1 saat yol gıttım yınede sıfırda kaldı ibre bu normalmi yoksa bi arızadanmi kaynaklanir
Yüksek ısıya dayanıklı bir motor Aten normal çalışma sıcaklığı da fazladır. Ancak hararet önemli her araç için. Önce müşürden başlayarak en gösterge şeklinde kontrol ettirin.
hocam ibre ilk çalışmadan itibaren hiç kımıldamıyosa arıza vardır ama gördüğüm kadarıyla 0 değil biraz üzerine çıkmış.benim araçtada termostat 78 derecelik benim hararet göstergemde hep bu ayarda kalıyor sadece dağda çok zorlarsam bazen 80 oluyor ama 5 saatte yol gitsem göstergem hep 78 de kalıyor.sizin araçtada büyük ihtimal böyle bi durum var.