Merhabalar bende Nissan Pathfinder 98 model 3.3 v6 vardı aşırı yakıt tüketimi nedeni ile sattım şimdi ise 1999 model Frontera B kasa 3.2 v6 aldım banada TIS kitabından mail atarsanız çok memnun olurum. mail adresim mozturk055@hotmail.com şimdiden teşekkürler.
Merhabalar bende Nissan Pathfinder 98 model 3.3 v6 vardı aşırı yakıt tüketimi nedeni ile sattım şimdi ise 1999 model Frontera B kasa 3.2 v6 aldım banada TIS kitabından mail atarsanız çok memnun olurum. mail adresim mozturk055@hotmail.com şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar diğer bilgisayarımda bulunan haynes kitapçığı bilgisayarın hard diski bozulduğu için maalesef artık elimde bulunmamaktadır. daha önceden gönderdiğim arkadaşlar isteyenlere ve bana da ) gönderirse sevinirim. teşekkürler.
arkadaşlar diğer bilgisayarımda bulunan haynes kitapçığı bilgisayarın hard diski bozulduğu için maalesef artık elimde bulunmamaktadır. daha önceden gönderdiğim arkadaşlar isteyenlere ve bana dagönderirse sevinirim. teşekkürler.
Haynes Kitapçığı bildiğim kadarı ile 98 modele kadar olanlar için. 99 ve 03 arası TIS2000 diye bir program var. Cd si bende mevcut fakat yarın itibari ile 15 gün kadar yokum. Sabredebilirseniz döndüğümde yollarım. Fakat isim ve adres gerekli. Özelden yollarsınız.