KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
üstadım hiç bu anlamda düşünmemiştim. yani gezenbilirden veya başka arkadaşlarımızdan isteyen olursa fiyat ne olur diye ustamla görüşüp fikir danışmadım. ustamın cebini veririm direk olarak isteyen arkadaşlarımız bire bir muhatap olurlar. tabiki ustam telefonunun port bagaj yaptırmak isteyen arkadaşlara verilmesine rızası olursa.
bu konu bana başımdan geçen bir olayı anımsattı. izninizle paylaşayım.
marmariste bulunduğum sırada aracıma ön koruma demiri yaptırmak için necip isimli ustanın etrafında dönüyorum. beni çok sever ama meşgaleli iş diye azıcık soğuk bakar. bir gün akşam şişe şişe şarap alırım ve yanına giderim, ustam şaraptan ben coladan sohbet muhabbet derken sabah saat 6 olduğunda benim tampon bitmiş. evet itiraf ediyorum adamın zaafından yararlandım. ama ne yapayım süper usta burnundan kıl aldırmaz. korumanın astarı, boyası ve montajı tamamlandıktan sonra necip ustama göstermek için gittiğimde "kafam iyidi yaptım şimdi yapamam. başkasınıda getirme" dedi. ama port bagajı yapan arkadaşımın böyle bir şansı yok