KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
dün, eski boyayı temizlemiştim. bugün ilk aşamanın boyasını attım. polimetal-hammer boya kullandım. bu boya paslı zemine atılıyor. zeminin özellikle paslı olması gerekli. ilk kattan sonra 1-5 saat arası beklemek gerekiyor. 1,5 saat bekledim. işin ters tarafı ilk katın beklemesini 5 saatten fazla olursa 2.kat için 30gün beklemek gerekiyormuş. (kullanma talimatı) komple kuruyup sertleşmesi 48 saat. portbagajın yanlarını dışarıdan, yine aynı delikli saçtan kapatıp oranj-siyah şeritler yapacağım inşallah.
Abi cok ugrastin hakikaten fakat cok guzel olmus. Yakin vakitte tepede gorurtuz insallah. Benim de sokup pas bakimi ile bir iki modifiye yapmam lazim aslinda...
portbagajın yan kapaklarını kesip kaynakladım. eve getirip deliklerini ve havşalarını hazırladım. nasipse c.tesi boyalarını tamamlayacağım. delikli saca desen yapmayı düşündüm bakalım nasıl olacak. (hanım yine delirdi ;D )
Levent abi hayırlı olsun güle güle kullan, maşallah çok güzel olmuş
Bence o okları yapma abi, ticari gibi oluyor onun yerine turuncu renkte oğlunun adını yazabilirsin frontera vs yazabilirsin o delikli saca, tabi tercih senin, kolay gelsin
Levent abi hayırlı olsun güle güle kullan, maşallah çok güzel olmuş
Bence o okları yapma abi, ticari gibi oluyor onun yerine turuncu renkte oğlunun adını yazabilirsin frontera vs yazabilirsin o delikli saca, tabi tercih senin, kolay gelsin