FRONTERA CLUP VE LOGO

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 719
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 78,509

Etiketler

Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO

Degerli arkadaslarim buyuklerim logo isimiz tamamdir diyorum. Sira buyuk Frontera bulusmasini planlamaya gelsin artik

Temmuz ilk hafta beraber beliryecegimiz hepimize ortak bir noktada bir organizasyon ayarlayalim. Hazir vaktimiz varken hazirlik asamasini da ona gore yapabilirz. Tercohlerinizi yazarken ne kadar detay yazarsaniz secmesi o kadar kolay olur.

Mesela ben diyorum ki

Mekan Tuz Golu
Konaklama tur Kamp
Tarih Temmuz ilk hafta

Haydi bakalim eminim ki Logo muz gibi buradan da cok guzel bir ortak karar cikacaktir.

temmuzun ilk haftası süper olur.+1
yer hususunda tuz gölü ortak mesafede buluşma noktası olur buda süper....
başka alternatif yer ve zaman belirtmek isteyen arkadaşlarım, hadi taşın altına elimizi sokalım.

güzel bir fikir neden olmasın.cumartesi pazar olur işiolan cumartesi calışan pazar gelir.

Tarih bence çok güzel ortak nokta neresi olursa olsun memnuniyetle ve zevkle katılırım.

Mekan tuz golu ve tarih olarak Temmuz ilk hafta iyi gidiyor. Bir iki gun daha bkler topigini acariz son duruma gore.

Son ricam yanit veren arkadaslarin konaklama tipini muktaka belirtmeleri zira tuz gou bile olsa dunyanin 2nci buyuk golu o bakimdan iki yaka arasinda bir hayli uzaklik durumu soz konusu. Bu cok onemli

Uzun yol yapacaklar icin dinlenmis olmak cok onemli.

Konaklamada ben çoğunluğa uyarım otel olur, kamp çadır olur farketmez önemli olan birlik ve beraberlik.

Benim fikrimce öyle bir ortamda kamp cadır daha makbul olur bence tabi arkadaşlar ne der bilemem.

etkinlik neresi olursa olsun konaklama kamp türü olsun derim

Bulusma konusunu baska baslikta actim logo konusu dagilmasin diye.

Bulusma Topigi icin http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=86609.0 ;D

Fakat kamp olayi icin bende OK diyorum.

arkadaşlar....
dakar ve gergedanlar basıldı. diğerleri için şimdilik diğer arkadaşları beklemedeyim.