KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
12 - 13 Mayıs tarihinde 19 Mayıs bayram kutlamaları dahilinde Samsun'da Samoff kulübünün düzenlediği Offroad oyunları var bende katılıyorum eğer o güne yetişirse bomba olur valla Levent abi
merhaba arkadaşlar....
dakar ve gergedanlar zaten elimde. geri kalanlar haftasonu basıldı. ancak ben izmir seferihisardayım, reklamcı izmir yenişehirde. aramızda yaklaşık 80km var. en tersi ben haftaiçi tüm gün mesaide oluyorum. dua edinde haftaiçi izmir bayraklı adliyesine evrak çıksında mana ile bende yenişehire gidebileyim aksi halde haftasonuna kalacak. ayrıca stickerları normal zarfla kargoya veremiyeceğimi anladım (zarf içinde kargo ulaşımında zarar görme ihtimali var). kargolama için 10*60cmlik kargo şirketlerinin rulo paket kolisi ile kargolamam gerekiyor. bu kadar eksiğe rahmen inşallah yetiştirmeye çalışırım.
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar 15 gün önce 1996 model Opel Frontera Sport Aldım aracım hakkında çok fazla bilgim yok formunuzu buldum ve üye oldum.Öncelikle bende Logo istiyorum.
bu arada aracımın fotosunu paylaşıyım umarım beğenirsiniz.
aracımı yükseltmek istiyorum yardım ederseniz sevinirim.
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar 15 gün önce 1996 model Opel Frontera Sport Aldım aracım hakkında çok fazla bilgim yok formunuzu buldum ve üye oldum.Öncelikle bende Logo istiyorum.
merhaba aramıza hoş geldin...
güzel bir tercihin olmuş.
adınız soyadınız, araç model, motor bilgileriniz, katılım yerinizi bana özelden atarsanız hemen listeye dahil edeyim.
logolara gelince, listelemede eksiklik oldu diye bu hafta sonuna ertelemiştik basımları. inşallah basmamışlardır da sizide ekleriz.
ayrıca stickerları normal zarfla kargoya veremiyeceğimi anladım (zarf içinde kargo ulaşımında zarar görme ihtimali var). kargolama için 10*60cmlik kargo şirketlerinin rulo paket kolisi ile kargolamam gerekiyor.
zatenaracının önünü manual torsiyon ile yükselme durumun var. bu aracının teknik özelliği. get, helezon ve kit koymadan, aracının altındaki yükseltme torsiyonlarını sıkıp gevşetme ile ön yüksekliğini ayarlayabilirsin. arkaların yükseltilmesi için kısa vade için get kullanabilirsin. daimi yükselme içinse kit taktırman gerekli.
tşk ederim emre arkadaşım sizlerden öğrenceğim çok şey var.Öğrecim sürecimde abuk subuk sorularımı sabır ile cvp vermeniz dileğimle
cidden anlamadığım bir konu
zatenaracının önünü manual torsiyon ile yükselme durumun var. bu aracının teknik özelliği. get, helezon ve kit koymadan, aracının altındaki yükseltme torsiyonlarını sıkıp gevşetme ile ön yüksekliğini ayarlayabilirsin. arkaların yükseltilmesi için kısa vade için get kullanabilirsin. daimi yükselme içinse kit taktırman gerekli.
manual torsiyon ile yükseltme diye googleda arattım ama birşey bulamadım ben şimdi yarın sabah sanayi ye gitsem alnıyor gibi yaparaktan usta sen bu önleri manual torsiyon ile yükselt arkayada bir get atalım desem anlar mı acaba ya :/
yada istanbulda bir usta tavsiye etsenizde gitsem :/