Merhabalar arkadaşlar,
Tabi bizim aramıza düşman değil girmeye cesaret etmek, aklından bile geçiremez.
Yar zaneten bizlerin yari, başkayar bize ters olur, yani bizi bırakıp gitmesin, gitsede hemen gelsin bizlerde öyle.
Yar kolay bulunmuyor.
Bedir Rahmi Eyüboğlu'nun dediği gibi; yar yar seni kara saplı bıçak gibi sineme sapladılar.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Merhabalar arkadaşlar,
Tabi bizim aramıza düşman değil girmeye cesaret etmek, aklından bile geçiremez.
Yar zaneten bizlerin yari, başkayar bize ters olur, yani bizi bırakıp gitmesin, gitsede hemen gelsin bizlerde öyle.
Yar kolay bulunmuyor.
Bedir Rahmi Eyüboğlu'nun dediği gibi; yar yar seni kara saplı bıçak gibi sineme sapladılar.
Merhabalar,
Biraz önce eve geldim, şehire gidince Eren arkadaşımızı aradım telefonu kapalıydı ve Çanakkale'de yağmur vardı (şimdi durdu) iskeledeki pilot botlarına sordum bana dedikleri "klavuz botları Abidenin orde ve Gelibolu iskelesinde olur" doğru dediler çünkü boğazın giriş ve çıkışında olur.Bu defa olmadı diğer vardiyada kesin buluşuruz diye düşünüyorum.
İstediğin fotoğrafları o zaman eklerim.
arkadaşlar logolar tamam. sonradan olan siparişleri son rütuşları bugün bitirdim. ancak cumatresi olması sebebiyle kargo şirketi saat 15 de kargo alımını bitiriyormuş. bu sebebten yetişmedi. pazartesi sabahtan kargolanacak inşallah. ev atölyeye döndü, eşim her yer yapışkan kağıt (şaka olarak) kızıp duruyor...
Merhabalar,
Biraz önce eve geldim, şehire gidince Eren arkadaşımızı aradım telefonu kapalıydı ve Çanakkale'de yağmur vardı (şimdi durdu) iskeledeki pilot botlarına sordum bana dedikleri "klavuz botları Abidenin orde ve Gelibolu iskelesinde olur" doğru dediler çünkü boğazın giriş ve çıkışında olur.Bu defa olmadı diğer vardiyada kesin buluşuruz diye düşünüyorum.
İstediğin fotoğrafları o zaman eklerim.
herkesten allah razı olsun, benden yana hak helal olsun. arkadaşlar inanın ki bu uğraşı bana rehabilitasyon oluyor. inanın ki severek uğraşıyorum. fronteram olmasa idi, gezenbilir olmasa idi sizin gibi can dostları nasıl tanıyacaktım. benim zamanım var ki uğraşabiliyorum şükür. lütfen bir daha bu şekilde yazmayın. imkanım oldukça birşeyler yapmaktan mutlu oluyorum. inanın banada rehabilitasyon oluyor.