FRONTERA CLUP VE LOGO

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan balikay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 719
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 72,650
Ynt: FRONTERA CLUP VE LOGO

maşallah çok güzel olmuş. Düşündüğümden daha da güzel... İnşallah sizi de görürüz Tuz Gölü'nde...

Etiketler

Aslında logolar biraz büyük olmasa kapılara da olabilirdi,

mrdnmz' Alıntı:
maşallah çok güzel olmuş. Düşündüğümden daha da güzel... İnşallah sizi de görürüz Tuz Gölü'nde...
Biz boş vakit özürlüyüz birazcık,,, gene de inşallah diyoruz..

Dalgacı' Alıntı:
Aslında logolar biraz büyük olmasa kapılara da olabilirdi,
size gelen motor kaputu için olanlarından, diğer tekerlekli olan logo 30*30cm civarında. nasıl olsa logoların grafikleri ve çzimleri elimizde, olmazsa ilerki zamanlarda talebe göre tekrar bastırırız devrem...

mrdnmz' Alıntı:
Levetn Abi Experince olanların büyük olanı var mıydı?
elimizde yok. ancak logoların grafik çizimleri elimizde, istediğimizi istediğimiz ebatta basımını yaptırabiliriz.

Abi simdi geldi aklma. Bizim Tuz Golu bulusmasi icin hatiralik bir sticker hazilayalim mi? Araclarimizda bulunsun.... : : :

balikay' Alıntı:
elimizde yok. ancak logoların grafik çizimleri elimizde, istediğimizi istediğimiz ebatta basımını yaptırabiliriz.
Levent abi eline koluna sağlık hepsi çok güzel.

mrdnmz' Alıntı:
Abi simdi geldi aklma. Bizim Tuz Golu bulusmasi icin hatiralik bir sticker hazilayalim mi? Araclarimizda bulunsun.... : : :
SÜPER OLUR. HADİ LOGO ŞEKLİ ÜSTÜNDE ÇALIŞMA YAPALIM...

Levet kardeş hepsi cok güzel ve arkadaşların aracında şık duruyor.ben henüz ellemedim kolisinde duruyor şu sebebden dolayı aracı tam bitirmeden yapıştırma yapmıyacağım arac tam bitsin stıkırların yerlerini düşünerek tıransfer yapıcam.O yuzden benim resimler biraz gec olacak