KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
bence nacizane fikrim hem cita hemde gergedan kalsın. şöyle ki şehirde çita temsili hız ve kıvraklık, yoldışında gergedan gibi güç ve hakimiyet temsil etmesi açısından...
logo temalarını yolluyorum fikir açısından geliştirmek mükemmeleştirmek size düşüyor.
Bence de guzel olmuslar son rotusla cok daha guzel gozukecektir.
Levent in onerisine istinaden 4x4 Experience olan kismina kendi sira numaramizi yazabliriz ama yineliyorum gezenbilir e ait gorsellerin logolarin yada renklerde dahil kullanimi konusuna sicak bakmiyorum.fakat cogunluk bilir.
Biraz daha keskin koseli olan yani goruntusu biraz daha agresif olan bir calisma yapicaz bakalim begenecek misiniz.
muratım tel burgu çelikten dövülme (damast) dededen kalma kamam var. tek tarafı kesici, sırtında yapanın çivi alfabesi ile çakılmış imzası mevcut. dedelerim osmanlıda serbaş mış (öncü komutan) en son kuzey afrikadan sonra rumeline geçmişler sonrası anavatan... ailede ilk erkek toruna geçe geçe bana kısmet oldu. nasip olursa buluştuğumuzda görmen kısmet olur inşallah.
muratım tel burgu çelikten dövülme (damast) dededen kalma kamam var. tek tarafı kesici, sırtında yapanın çivi alfabesi ile çakılmış imzası mevcut. dedelerim osmanlıda serbaş mış (öncü komutan) en son kuzey afrikadan sonra rumeline geçmişler sonrası anavatan... ailede ilk erkek toruna geçe geçe bana kısmet oldu. nasip olursa buluştuğumuzda görmen kısmet olur inşallah.
inanki halen daha keskin, sakal traşı ol. hiç bileylemedim orjinal halde. sadece arada bir pamukla kavolen ile paslanmasın diye siliyorum. o zaman bile farketmeden parmak uçlarımı kesiyorum.
hangi yazılar için ve saat 12 ve saat 6 yönü. bunu anlayamadım. açıklama yaparmısın
opel-frontera motor sporları ve gezenbilir offroad kulubü yazıları mı.?
bu yazıları oranj ile gri renklerin arasına alalım mı.?