Merhaba arkadaşlar...inşallah güncellemeye yetişmişimdir..Aranıza yeni katıldım,1997 2.2 Gls Fronteramı sizin yazılarınızı uzun süre takip ederek içimdeki kuruntuları yenerek geçen hafta cuma gittim aldım geldim..Aranızda olmaktan mutluyum..Saygı ve Sevgiler
Merhaba arkadaşlar...inşallah güncellemeye yetişmişimdir..Aranıza yeni katıldım,1997 2.2 Gls Fronteramı sizin yazılarınızı uzun süre takip ederek içimdeki kuruntuları yenerek geçen hafta cuma gittim aldım geldim..Aranızda olmaktan mutluyum..Saygı ve Sevgiler
Teşekkürler..Hoşbulduk...Rabbim Cümlemizi kaza ve belalardan esirgesin..Öncelikle Istanbul veya Ankara da ikamet eden arkadaşlardan aracın bakımı için usta konusunda yardım talep edeceğim..Benden önceki sahipleri kanaatimce özensiz kullanmışlar ben önce yakıt sonra diğer bakımlarını yaptırmak istiyorum.Önceliğim Ankara da bulunan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...saygı ve sevgilerle...
Teşekkürler..Hoşbulduk...Rabbim Cümlemizi kaza ve belalardan esirgesin..Öncelikle Istanbul veya Ankara da ikamet eden arkadaşlardan aracın bakımı için usta konusunda yardım talep edeceğim..Benden önceki sahipleri kanaatimce özensiz kullanmışlar ben önce yakıt sonra diğer bakımlarını yaptırmak istiyorum.Önceliğim Ankara da bulunan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim...saygı ve sevgilerle...
Bende İstanbulda ustaya gidicem ama tam vaktim olmadığı için bakmadım daha kime gideceğime, Ankaradaki arkadaşlar yardımcı olur sanırım bu konuda size. Birde eğer sizde sticker alacaksanız bu konuyu inceleyip listeye isminizi yazarmsınız acaba?
Yardımlarınız için teşekkürler..Ankara da ki ustayı 10-15 gün içerisinde rahatsız ederim Sticker konusuna gelince,yukarıdaki listede 30 ncu sırayı aldım galiba..ismimi ve nickimi yazdım,başka yerede yazmam gerekiyormu ?
Benim yerime sağolsun Levent kardeşim eklemiş..sağolsun varolsun Levent kardeş ben zaten hiç çamurdan kurtulamadım ki fronteradan önce 92 kartal,ondan öncede Nissan vanetta vardı..ama artık Frontera var..çok severek aldığım araç dersem inanın..hakikaten direksiyonda kendimi çok mutlu hissediyom..Aman nazar değmesin..sadece iyi bir bakıma hityacı var onuda inşallah Ankara da arkadaşların verdiği adresteki usta ile halledeceğim..sağolun varolun...
eyvallah gardiyano...
1994-2000 yılları arasında bolu da görev yaptım.
hatta bu yaz 15 temmuzdan 28 temmuza kadar boluda abim gibi sevdiğim birinin yanında ailecek geçirdim. abimi tanıtsam kim olduğunu eminim bilirsin. bu esnada aracım krank devir sensörü arıza yaptı. eski sanayii sitesinde eskiden sanayi karakolu idi şimdi asayiş ekipler amirliği olmuş karşısında özkök oto servisinda ertuğrul usta ve oğlu volkan baktı arabama ben baya memnun kaldım. özellikle volkandan. çok güzel pratik çözümleri var ustalığı güzel. bence uğramanı tavsiye ederim.
belki bolu içerisinde görmüşte olabilirsin bizim aracı. gri renkli 48 plakalı her tarafında frontera clup logoları üste sarı-siyah port bagaj vardı.
ayrıca mrdnmz in port bagajı olur sana.