KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
yani... bizim arkadaşın (polis) merso su var geçen son gidişinde, ortalık karışacak diye her parçadan 2-3 takım aldı geldi. çeçişi nasıl yaptı bilmiyorum...
arkadaşlar gezenbilir frontera grubunun logo kararı bu şekilde. logo arka yan camlara, arka cama ve arka çamurlukların üstüne 30*30cm ebadında olacak.(Her ne kadar slayt14 ü istesemde) grafiker arkadaş bu akşam bitirecek.
slayt5 yatay:20cm dikey:10cm olacak beyaz folyoya basımı olacak.
slayt6 yatay:50cm dikey:50cm olacak çizim rengi gri, şeffaf folyoya basımı olacak. edinmek isteyen arkadaş araç rengine göre resim rengini değişmesini talep edebilir
slayt7 yatay:100cm dikey:10cm olacak şeffaf folyoya basımı olacak.
slayt8 yatay:10cm dikey:7cm olacak beyaz folyoya basımı olacak. snorkel hava giriş kafa kenarlıkları için.
logoların basımı üye sıra nosu, ve talep mikarı netleşinşe basıma geçilecek. onun için en kısa zamanda sayfaya form halinde atacağım listenin netleşmesi gerekli. en önemlisi ise üye sıra nonun netleşmesi. şimdi mesela ben memleketim manisadan (45) tekim, ama yaşadığım şehir izmir olduğunda (35) i isteyen 3-4 arkadaş olacak. bu sorunu gidermek lazım. ya herkes sırasına razı olacak yada aralarında değişim yapacak. sonradan gelenler sıradan devam edecek.
logoların basımı üye sıra nosu, ve talep mikarı netleşinşe basıma geçilecek. onun için en kısa zamanda sayfaya form halinde atacağım listenin netleşmesi gerekli. en önemlisi ise üye sıra nonun netleşmesi. şimdi mesela ben memleketim manisadan (45) tekim, ama yaşadığım şehir izmir olduğunda (35) i isteyen 3-4 arkadaş olacak. bu sorunu gidermek lazım. ya herkes sırasına razı olacak yada aralarında değişim yapacak. sonradan gelenler sıradan devam edecek.