balikay 0530 7458572 Mesajlar 1,229 Tepkime Puanı 3 Yaş 52 Yer Kilis 16 Mar 2012 #17 Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI YSF' Alıntı: Levent Bey 1,2,3,4,6,7,10,11,12,13,14 nolu bölgeler bencede mantıklı,doğal bir estetik için, fazla abartmamak lazım diye düşünüyorum; tabiki bu bir zevk işi son karar sizin. saygılar. Genişletmek için tıkla ... aynen arkadaşım aynen. hatta daha da indirgeyeceğim.
Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI YSF' Alıntı: Levent Bey 1,2,3,4,6,7,10,11,12,13,14 nolu bölgeler bencede mantıklı,doğal bir estetik için, fazla abartmamak lazım diye düşünüyorum; tabiki bu bir zevk işi son karar sizin. saygılar. Genişletmek için tıkla ... aynen arkadaşım aynen. hatta daha da indirgeyeceğim.
balikay 0530 7458572 Mesajlar 1,229 Tepkime Puanı 3 Yaş 52 Yer Kilis 15 Nis 2012 #18 Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI ARKADAŞLAR FRONTERA KOKPİT DİZAYNIN SON ŞEKLİNİ SİZİNDE FİKİRLERİNİZ VE ÖNERİLERİNİZ DOĞRULTUSUNDA AŞAĞIDAKİ RESİMLERDEKİ GİBİ KARAR VERDİM. YEŞİL ÇİZİMLİ YERLER ARAÇTAKİ YAPILACAK KAPLAMA YERLERİ, YANINDAKİ RESİMLER İSE ÇIKARILAN KALIPLAR. MERİÇ COCKPİT DESİGN İN SAHİBİ OLAN MUZAFFER BEYİN, SAĞOLSUN GÖNDERMİŞ OLDUĞU ORJİNAL FOLYO MALZEMEDEN, KALIPLARI ÇIKARILAN FOLYOLARIN ÜST PLASTİK KAPLAMALARI HAZIRLANACAK. SON HALİNİN GÖRSELLERİNİ KAPLAMALAR GELİP ARACA YAPIŞTIRMALARI BİTTİĞİNDE SAYFADAN YAYINLARIM. GELEN KAPLAMALRI YAPIŞTIRMA İŞLEMLERİ, FİRMANIN HAZIRLADIĞI KOLAYLIK SAYESİNDE PROFOSYONELLİK GEREKTİRMEDEN KİŞİNİN KENDİSİ YAPABİLİYOR. İLK KAPLAMAYI SAÇ KURUTMA MAKİNASI İLE KENDİM UYGULADIM. TEŞEKKÜRLER MUZAFFER BEY....
Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI ARKADAŞLAR FRONTERA KOKPİT DİZAYNIN SON ŞEKLİNİ SİZİNDE FİKİRLERİNİZ VE ÖNERİLERİNİZ DOĞRULTUSUNDA AŞAĞIDAKİ RESİMLERDEKİ GİBİ KARAR VERDİM. YEŞİL ÇİZİMLİ YERLER ARAÇTAKİ YAPILACAK KAPLAMA YERLERİ, YANINDAKİ RESİMLER İSE ÇIKARILAN KALIPLAR. MERİÇ COCKPİT DESİGN İN SAHİBİ OLAN MUZAFFER BEYİN, SAĞOLSUN GÖNDERMİŞ OLDUĞU ORJİNAL FOLYO MALZEMEDEN, KALIPLARI ÇIKARILAN FOLYOLARIN ÜST PLASTİK KAPLAMALARI HAZIRLANACAK. SON HALİNİN GÖRSELLERİNİ KAPLAMALAR GELİP ARACA YAPIŞTIRMALARI BİTTİĞİNDE SAYFADAN YAYINLARIM. GELEN KAPLAMALRI YAPIŞTIRMA İŞLEMLERİ, FİRMANIN HAZIRLADIĞI KOLAYLIK SAYESİNDE PROFOSYONELLİK GEREKTİRMEDEN KİŞİNİN KENDİSİ YAPABİLİYOR. İLK KAPLAMAYI SAÇ KURUTMA MAKİNASI İLE KENDİM UYGULADIM. TEŞEKKÜRLER MUZAFFER BEY....
balikay 0530 7458572 Mesajlar 1,229 Tepkime Puanı 3 Yaş 52 Yer Kilis 15 Nis 2012 #19 Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI DEVAMI...
balikay 0530 7458572 Mesajlar 1,229 Tepkime Puanı 3 Yaş 52 Yer Kilis 15 Nis 2012 #20 Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI DEVAMI...
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 15 Nis 2012 #21 Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI Bittiginde guzel olacak gibi. Merakla takip ediyorum.
balikay 0530 7458572 Mesajlar 1,229 Tepkime Puanı 3 Yaş 52 Yer Kilis 15 Nis 2012 #22 Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI mrdnmz' Alıntı: Bittiginde guzel olacak gibi. Merakla takip ediyorum. Genişletmek için tıkla ... bakalım abartmamaya çalıştık. logolar ile ilgili özelden attığım mesaja baktın mı.? saatlik kişisel mesaj hakkımı doldurmuşum özelden mesaj atamıyorum.
Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI mrdnmz' Alıntı: Bittiginde guzel olacak gibi. Merakla takip ediyorum. Genişletmek için tıkla ... bakalım abartmamaya çalıştık. logolar ile ilgili özelden attığım mesaja baktın mı.? saatlik kişisel mesaj hakkımı doldurmuşum özelden mesaj atamıyorum.
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 15 Nis 2012 #23 Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI balikay' Alıntı: bakalım abartmamaya çalıştık. logolar ile ilgili özelden attığım mesaja baktın mı.? saatlik kişisel mesaj hakkımı doldurmuşum özelden mesaj atamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Gordum. Konustugumuz konu dahil mi?
Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI balikay' Alıntı: bakalım abartmamaya çalıştık. logolar ile ilgili özelden attığım mesaja baktın mı.? saatlik kişisel mesaj hakkımı doldurmuşum özelden mesaj atamıyorum. Genişletmek için tıkla ... Gordum. Konustugumuz konu dahil mi?
balikay 0530 7458572 Mesajlar 1,229 Tepkime Puanı 3 Yaş 52 Yer Kilis 29 Nis 2012 #24 Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI arkadaşlar kokpit kaplamanın son şeklini sizinle paylaşmak istedim... meriç kokpit kaplamaları sahibi muzaffer meriç beyin katkıları ile gerçekleşti. teşekkürler muzaffer bey.
Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI arkadaşlar kokpit kaplamanın son şeklini sizinle paylaşmak istedim... meriç kokpit kaplamaları sahibi muzaffer meriç beyin katkıları ile gerçekleşti. teşekkürler muzaffer bey.
balikay 0530 7458572 Mesajlar 1,229 Tepkime Puanı 3 Yaş 52 Yer Kilis 29 Nis 2012 #25 Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI devamı...
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 29 Nis 2012 #26 Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI bize anlatmaya çalıştığından daha güzel olmuş ;D
balikay 0530 7458572 Mesajlar 1,229 Tepkime Puanı 3 Yaş 52 Yer Kilis 29 Nis 2012 #27 Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI mrdnmz' Alıntı: bize anlatmaya çalıştığından daha güzel olmuş ;D Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler. her nekadar da hayalimizde canlandırsakda, çizimlerini yapsakta, uygulaması gibi gerçekçi olmuyor.
Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI mrdnmz' Alıntı: bize anlatmaya çalıştığından daha güzel olmuş ;D Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler. her nekadar da hayalimizde canlandırsakda, çizimlerini yapsakta, uygulaması gibi gerçekçi olmuyor.
sisdagili61 Zirve Mesajlar 2,791 Tepkime Puanı 25 Yer Beşikdüzü, Trabzon ve Çanakkale 29 Nis 2012 #28 Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI Merhabalar, Çok güzel olmuş, güle güle kullan. Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI Merhabalar, Çok güzel olmuş, güle güle kullan. Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
damast HER NEFES SON NEFES OLABİLİR Mesajlar 2,001 Tepkime Puanı 4 Yer İSTANBUL 29 Nis 2012 #29 Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI Süper olmuş maşallah
balikay 0530 7458572 Mesajlar 1,229 Tepkime Puanı 3 Yaş 52 Yer Kilis 29 Nis 2012 #30 Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI damast' Alıntı: Süper olmuş maşallah Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun abi... darısı senin frontinin başına. (çalışmalarım devam ediyor)
Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI damast' Alıntı: Süper olmuş maşallah Genişletmek için tıkla ... allah razı olsun abi... darısı senin frontinin başına. (çalışmalarım devam ediyor)
YSF Kamp I Mesajlar 145 Tepkime Puanı 7 Yer Ankara 30 Nis 2012 #31 Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI Çok şık olmuş güle güle kullanın Levent Bey.
balikay 0530 7458572 Mesajlar 1,229 Tepkime Puanı 3 Yaş 52 Yer Kilis 30 Nis 2012 #32 Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI YSF' Alıntı: Çok şık olmuş güle güle kullanın Levent Bey. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim.
Ynt: FRONTERA KOKPİT DİZAYNI YSF' Alıntı: Çok şık olmuş güle güle kullanın Levent Bey. Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim.