KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
kısa zamanda burada yazıcam. var amma şu anda pahallı ve 55 günde geliyor güvenirliğini şu anda tam olarak emin olamadık.bu Rd tüm fronterA 1996 den 2005 modellere kadar olan arac ların arac sahiplerin herkezin haberi olacak.
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
Uzun araştırmalar neticesinde(lada,jeep,suzuki,toyota) en düzgünaracın frontera olduğuna karar verdim.
İncelemekte olduğum bikaç araç var ama öncelikle nelere dikkat etmeliyim?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar,
tabiki ilk önce hangi marka olursa koronik arıza değimiz arıza tipleri vardır arac sizin anlıcanız dilde yada terimde navara cok fazla zorlarsan offraod da ön defransiye li kırar tayota arka aks ları kırar ve şanzıman dişlerini kırar nıva 60km yol yap sankı 3000km durmadan yol yapmışgibi turşun cıkar suziki mükenbel bir arac frontera 3.2 si alırsan sadece automatic şanzıman nı en fazla arıza cıkartır tabiki bütce meselesi ben ce opel frontera 3.2.210hb eşi bulunmaz bir arac ben iki yıldır off raod da kollanıyorum bugüne kadar sadece bir kelre automatic şanzımanını yaptım oda daha ön ce omega şanzıman kiti kullanmışlar onun hariçinde bir sorun yaşamadım tabiki 2 el bir arac tamamen şas işidir.