Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
ha bu arad 2.2 lerinde hakkı yememek lazım onlarda bükenbel bir arac 4 kapısı biaraz hb gücüne göre kasa ağır geliyor biraz modifiye motoro bükenbel bir arac yapıyor hani hatırlasanız eskiler iyi bilir ford en iyi yerli tek rakibi kendisi derdi cok haklıydı ısuzu da derdiki güc yürekten gelir opel frontera a kasa yada b kasa tamamen ısuzu yapımıdır biraz aratırısanız öğrenirsiniz.
Frontera sportuma 31x10,50 15 jantlastik aldım bu hafta sonu takmayı dusunuyorum daha önce bu lastik ebatını kullanan varmı
Aracın performansını arazi kabiliyetini etkilermi ve yorarmı.
ayazağa' Alıntı:
Frontera sportuma 31x10,50 15 jantlastik aldım bu hafta sonu takmayı dusunuyorum daha önce bu lastik ebatını kullanan varmı
Aracın performansını arazi kabiliyetini etkilermi ve yorarmı.
orjınal opel frontera snorkeli bu arada arkadaşlar (A) KASA YADA(B) KASA snorkelleri bulunmakta şipariş üstune getirde biliyoruz.2 hafta sürecinde. tum fronteracı arkadaşlara hayırlı olsun artık frontera snorkeli türkiyede mevcut araclar olacak.
otecopel' Alıntı:
orjınal opel frontera snorkeli bu arada arkadaşlar (A) KASA YADA(B) KASA snorkelleri bulunmakta şipariş üstune getirde biliyoruz.2 hafta sürecinde. tum fronteracı arkadaşlara hayırlı olsun artık frontera snorkeli türkiyede mevcut araclar olacak.