tuv heryerde tuv dür sanırım bizde sorun yok ordada olmaz snorkel saten hiiiçç sorun olmaz vinc hiiç sorun olmaz taktır kardeşim taktır kim tutar fronti yi.işimiz muhatbet bir sorun yok olmaz bunlar arazi aracı cünki oyüzden.
Ynt: Frontera Kullananlar için Kısa Bilgilendirmeler
Benim fronterada Pullbar tuv'den sorunsuz geçti problem olmadı diğer saydığınız ekipmanlar bende olmadığı için bilmiyorum, araçları donanımlı olan gezenbilir dostları daha net bir bilgi vereceklerdir.
YSF' Alıntı:
Benim fronterada Pullbar tuv'den sorunsuz geçti problem olmadı diğer saydığınız ekipmanlar bende olmadığı için bilmiyorum, araçları donanımlı olan gezenbilir dostları daha net bir bilgi vereceklerdir.
benim bildiğim olmuyor niye böyle oluyor şöyle bu işinde bir sıtandartı yok biz serviisiz bu arac kesinlikle gecmez diyoruz tuv den arac bazen geciyor lastik bitik öndüzen bitik vs vs pilaka değişimi icin 2008 medel bir arac gönderiyoruz abuk sapık sorun cıkıyor o yüz den emin olarak birşey söylüyemiyorum.
Dun fronteramı muayeneye götürdüm vinçler ve şnorkel gibi donanımlarla muayeneden geçti yalnız rotilde boşluk olduğu için göndermişler onu yaptırıp tekrar gidicem muayeneye gidicek arkadaşlara yardımı olur
merhabalar arkadaslar, bende aranıza yeni katıldım ve dogrumu yaptım bilemiyorum ama 3.2 frontera aldım..2000 modelde....sizden aracın yakıtı ile iligi bilgi almak istiyorum..tüp taktırmama ragmen şehir içinde 400 krş kadar düşürdük..zorlamadan..daha da düşürebilme şansım varmıdır??? neler yapabilirim..yardımlarınızı, önerilerinizi bekliyorum...saygılar..cumhur..
cumhuriyet mh. eski sanayi sitesi 669 sok.no:21 otec opel servisi. Sanayi camisinin altı güney tarafı finas bankın arkası tam olarak tel 3464657 0532 762 0027 ulaşa bilirsin.
sen bir usta al da git yanına ama ben önden hasarlıyım diye bağırıyor sanki.. ön tampon köşelerine yumruğunla bir vur (yokla) titreşim sesi verecek mi? çünkü genelde ön tamponu tamir edenler ön tampon köşelerinin altına koyulan contaları unutuyor.