Frontera ma Heavy-Duty şaft ve şaft ıstavrozu yaptıryorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan c@n Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,569

c@n

Kamp III
slm arkadaşlar ağır hizmet şaftı ve şaft ıstavrozu yaptırmak icin bugun ölçü aldırdım aracıma bakalım ilk önce oo ölçülere yakın yurt dışında flanş ile aracıma takabileceğimiz bir şaft ve ıstavrozunu arıyoruz aracımın orjinal ön şaft ıstavrozu yıllarca yağsız kalmaktan dolayı yataklama yapmış hafif bir ses var bugun opel cileri araştırdım orjinal ıstavroza 250 tl dediler ısızu servisinden arkadaşımı aradım ve rodeo ların şaft ıstavrozunu sordum 150 tl veririz dedi

biz ford ların ıstavrozlarına müşterilerimize 50 tl dediğimizde oo çokmuş derlerdi bende vallaha orjinal bu yan sanayi istersenz 25 tl die cvp verirdim şimdi kaldım orj 50 tl sattığım ıstavroza benzer bir ıstavroz 150 vermek bana saçmalık gibi geldi

neyse derken arka şaft zart zurt sökelim dedik ve ne görelim arka şaft üzerinde bulunan ıstavroz ingiliz malı üzerinde bir marka logosu ve altında heavy duty yazısı (ucgen icinde unlem gördüm) şaft ıstavrozu ve inanmazsınız ama şafta da ufak bir flanş gözümüze çarptı sonradan yapılmış derken yetkili servise girip çıkan bir araç olduğu icin hemen eski sahibinin verdiği faturalardan servise ulaştım neyse uzatmıyım orada bir usta ile görüştüm (bakımları yapan kişi) orj şaftı ses yapınca iyi birşey yapın dedikleri icin bu adamlarda zamanında bu işlemi yapmışlar tam olarak hatırlamıyor neyin ıstavrozu olduğunu ancak ağır hizmet şaft ıstavroz koyduğunu biliyor biraz fikir alış verişinden sonra bende ön şaft ıstvarozuna el atmaya karar verdim

ölçüler alındı şimi sıra bende yurt dışı araştırmasını bir bitireyim olmadı bizim güzel ülkemizde ben en kıralını yaptırıcağıma eminim 250 tl harcarım heavy duty yaparım ilerde birde aksları yaparım tadından yenmez olur

yaptıktan sonra sizlerle paylaşıcam arkadaşlar 1 ile 2 aya halledicem inş

Etiketler
Ynt: Frontera ma Heavy-Duty şaft ve şaft ıstavrozu yaptıryorum

şaftların yağlanması ile ilgili bolüm

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=18302.0

ikitelli güngören organize sanayi sitesinde uzman şaft torna var bu arkadaşlarda şaft ile ilgili her türlü probleminizi en makul fiyatlarla cözersinmiz ellerinde envayi ceşit şaft ve parcaları mevcut şaft hipermarketi gibi

Bu bilgileri verdiğiniz için sağolun ,yerli malı yurdun mali.

evet dursun usta tanıyoruz kendilerini yurt dışından orjinal bişi bulamaz isek uzman şaft yapıcak zaten bu işi sürekli çalıştığımız firma kendileri tavsiyen iyi oldu benim aklıma gelmişti de yazmamışım nerede yaptırıcağımı iyi oldu abi herkeze tavsie edebileceğim bir şaftcı gerçektende
f350 ford ların butun şaftlarını burada yaptırıyoruz

damast' Alıntı:
Bu bilgileri verdiğiniz için sağolun ,yerli malı yurdun mali.

bizim yerli otomotif yan sanayi kayda deger şekilde gelişmiştir hatta ve hatta neyazıkki orjınal parca diye aldıgımız ithal parcaların kayda deger bir bölümü yurdumuzda üretilip yurt dışına gönderilip tekrar bize kat ve kat fazlasına satılmaktadır uzman şafatta ben yüksek acılı bir cok şaft yaptırdım gayette güzel oldular

evet bu noldu diye de sorayım konularınız eksik kalmasın