mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 13 May 2012 #1 daha önce fronterası bulunan bir arkadaşımız sayesinde bana ulaşmıştı fakat ev ortamında kaybetmiştim şimdi buldum. 1998 ve sonrası FRONTERA lar için geçerli olan ve HAYNES Kitabının muadili olan bu program elimde mevcut yedeklediö kaybolmaz ;D İsteyen arkadaşlarımız haber verirse çoğaltır gönderirim. Not: Onur cum ilk sırada sen varsın
daha önce fronterası bulunan bir arkadaşımız sayesinde bana ulaşmıştı fakat ev ortamında kaybetmiştim şimdi buldum. 1998 ve sonrası FRONTERA lar için geçerli olan ve HAYNES Kitabının muadili olan bu program elimde mevcut yedeklediö kaybolmaz ;D İsteyen arkadaşlarımız haber verirse çoğaltır gönderirim. Not: Onur cum ilk sırada sen varsın
BIM01 Kamp II Mesajlar 393 Tepkime Puanı 0 Yer ELAZIĞ 13 May 2012 #2 Ynt: Frontera MK II Arıza Programı hocam frontera b kasalari kapsiyormu kapsiyorsa bende isterim :
arcaved Kamp II Mesajlar 452 Tepkime Puanı 0 Yer kayseri 13 May 2012 #3 Ynt: Frontera MK II Arıza Programı emre ciğim beni unutma ben de istiyorum.
M maestro34 Ana Kamp Mesajlar 98 Tepkime Puanı 10 14 May 2012 #4 Ynt: Frontera MK II Arıza Programı Mümkünse ben de isterim. Cevabınızı bekliyorum.
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 14 May 2012 #5 Ynt: Frontera MK II Arıza Programı BIM01' Alıntı: hocam frontera b kasalari kapsiyormu kapsiyorsa bende isterim : Genişletmek için tıkla ... Doğrudur Frontera B kasalar içindir. (MK II aslen B Kasa demektir.) Özelden bilgilerinizi yollarsanız hazır olan cd'lerden birini yollarım hemen.
Ynt: Frontera MK II Arıza Programı BIM01' Alıntı: hocam frontera b kasalari kapsiyormu kapsiyorsa bende isterim : Genişletmek için tıkla ... Doğrudur Frontera B kasalar içindir. (MK II aslen B Kasa demektir.) Özelden bilgilerinizi yollarsanız hazır olan cd'lerden birini yollarım hemen.
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 14 May 2012 #6 Ynt: Frontera MK II Arıza Programı arcaved' Alıntı: emre ciğim beni unutma ben de istiyorum. Genişletmek için tıkla ... Hocam bugün ulaştılar. Ne kadar ağırmış meğerse dolu hali (kısmet olur da görürsek) düşünemedim bir an. Listeme ekledim sizin adres bilgilerini de özelden bekliyorum. Tekrar teşekkürler.
Ynt: Frontera MK II Arıza Programı arcaved' Alıntı: emre ciğim beni unutma ben de istiyorum. Genişletmek için tıkla ... Hocam bugün ulaştılar. Ne kadar ağırmış meğerse dolu hali (kısmet olur da görürsek) düşünemedim bir an. Listeme ekledim sizin adres bilgilerini de özelden bekliyorum. Tekrar teşekkürler.
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 14 May 2012 #7 Ynt: Frontera MK II Arıza Programı maestro34' Alıntı: Mümkünse ben de isterim. Cevabınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Mümkün tabi ne demek. Özelden adres bilgilerinizi yollarsanız ilk fırsatta size de göndereceğim.
Ynt: Frontera MK II Arıza Programı maestro34' Alıntı: Mümkünse ben de isterim. Cevabınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Mümkün tabi ne demek. Özelden adres bilgilerinizi yollarsanız ilk fırsatta size de göndereceğim.
mrdnmz Hilux N70 Mesajlar 3,498 Tepkime Puanı 112 Yer İstanbul, Türkiye 14 May 2012 #8 Ynt: Frontera MK II Arıza Programı ÖNEMLİ NOT!! ilk mesajımda belirtmediğimden yanlış anlaşılmayı önlemek adına burada yazıyorum. Kargo ücretleri alıcıya aittir.
Ynt: Frontera MK II Arıza Programı ÖNEMLİ NOT!! ilk mesajımda belirtmediğimden yanlış anlaşılmayı önlemek adına burada yazıyorum. Kargo ücretleri alıcıya aittir.