Sürtme işini yükseltince halledebildinmi abi bende 33 taktım aracımda 8 cm yükseltme olmasına ramen yinede sürtme yaptı önler davlumbaza arkalarda kapı altındaki dodik eklerine sürtüp kopardı merak ediyorum biraz daha yükseltsem 5 cm gibi hallolurmu? Bu arada eklediğim resim benim araba
mehmet ustam bence flanş bir yere kadar ama esneyip yada çamuru doldurunca davlumbaza gene bu şikayetin devam edecek benim arabama bak 6 cm flanş var sen hesabını yap kendince hee sürten yerleri hiç acımadan kestim ve çekiçledim onuda söyliyeyim önde davlumbaz köşesini ve dikkat edersen ön tamponun köşelerinide biraz kestim dikkat edersen fotolarda üstten dar aşagıya doğru geniş olarak karşıdan görüntüde güzel oldu ama tek çözümün arabanı biraz daha yükseltmen get ve torksiyon işini yaptıysan geriye son yapacağın şase kupa arası takozları değiştirip bir 5 cm daha yükseltmek kupa yukarı kalktığı için sürtme olayın tamamıyla . çok sert dalış çıkış lar yapmadığın sürece . sona ermiş olucak derim ben gene de fikir çıkarsa da sebepleniz
mehmet ustam bence flanş bir yere kadar ama esneyip yada çamuru doldurunca davlumbaza gene bu şikayetin devam edecek benim arabama bak 6 cm flanş var sen hesabını yap kendince hee sürten yerleri hiç acımadan kestim ve çekiçledim onuda söyliyeyim önde davlumbaz köşesini ve dikkat edersen ön tamponun köşelerinide biraz kestim dikkat edersen fotolarda üstten dar aşagıya doğru geniş olarak karşıdan görüntüde güzel oldu ama tek çözümün arabanı biraz daha yükseltmen get ve torksiyon işini yaptıysan geriye son yapacağın şase kupa arası takozları değiştirip bir 5 cm daha yükseltmek kupa yukarı kalktığı için sürtme olayın tamamıyla . çok sert dalış çıkış lar yapmadığın sürece . sona ermiş olucak derim ben gene de fikir çıkarsa da sebepleniz
Abi ben bu gün aracın eski getlerini söküp yerine Hüseyin ustanın dediği malzemeden tornacıya toplamda 16 cm yüksekliğinde get yaptırdım arka amortisörler tat vermedi (esneme payı olmadığından çok sert oldu) buradaki yükseltilen diğer araçlardan fikir alıp arka amortisörlerimi Megan 2 lerin gazlı amortisörü ile değiştirdim tam uyum sağladı deneme sürüşlerinde şimdilik mükemmel görünüyor ama ilk fırsattada flanşlarını yaptırıcam araba tank gibi oldu sürtme olayı ortadan kalktı birde şu torksiyon ne onu anlamadım. Yeni halinden bir kaç foto yüklüyorum.
Abi ben bu gün aracın eski getlerini söküp yerine Hüseyin ustanın dediği malzemeden tornacıya toplamda 16 cm yüksekliğinde get yaptırdım arka amortisörler tat vermedi (esneme payı olmadığından çok sert oldu) buradaki yükseltilen diğer araçlardan fikir alıp arka amortisörlerimi Megan 2 lerin gazlı amortisörü ile değiştirdim tam uyum sağladı deneme sürüşlerinde şimdilik mükemmel görünüyor ama ilk fırsattada flanşlarını yaptırıcam araba tank gibi oldu sürtme olayı ortadan kalktı birde şu torksiyon ne onu anlamadım. Yeni halinden bir kaç foto yüklüyorum.
megane2 lerın gazlı amartısorler suruste nasıl hocam yanı aslında 16 cm yukseltme magane amartısor cok farklı seyler yapmıssın bıraz daha detaya ınermısınız
zaten lastil çapı değiştiğinden yükseltme işlemi yapıldı fakat bunun kaç cm si kupa kaç cm si şase o lazım. Birde bu yükseltme sonrası amörtisör yay burçlar ve başları gibi elemanlar da değişim oldu mu onu öğrenmem lazım.
Şanzıman da sıkıntı yok her türlü götürüyor ;D ;D alamanlar ne demiş we leiben autos
zaten lastil çapı değiştiğinden yükseltme işlemi yapıldı fakat bunun kaç cm si kupa kaç cm si şase o lazım. Birde bu yükseltme sonrası amörtisör yay burçlar ve başları gibi elemanlar da değişim oldu mu onu öğrenmem lazım.
Şanzıman da sıkıntı yok her türlü götürüyor ;D ;D alamanlar ne demiş we leiben autos
Ön kısıma sadece altaki orjinal ayardan yükseltme yapıldı, arkalara yayların üzerine tornada getler hazırlanıp konuldu arka amortisörler çok gergin ve iş göremez hala gelince piyasada hem araca uyum sağlaya bilecek hemde hesaplı olan (40 tl tanesi) megan 2 gazlı arka amortisörleri konuldu bunun haricinde herhangi bir işlem yapılmadı. Arabamın ön amortisörleri gergin gurduğu için işlevini % 60 kaybetti ve kasislerde rahatsız edecek şekilde ses yapmaya başladı aracın ön düzeninde orjinalinin haricinde hiç bir şey değişmedi yani 16 cm yükseltmeyi orjinal ekipman kurtarıyor. Ama amrotisör konusunu bu hafta çözücem ya kaynakla uzatıp takviye yapıcam (nasıl diye sormayın ustamın fikri bilimiyorum) yada uyumlu uzun amortisör bulucam. Bu arada yol tutuşu ciddi anlamda azaldı. Ama inanın bu haliyle bile muhteşem bu arada bir kötü yönüde şu çook dikkat çekmesi eğer yandaki duran araçtan fotorafınızın çekilmesini istemiyorsanız yapmayın ;D ;D ;D . Maliyet konusuna gelince get malzemesi kilo işi satılıyor kilosu 20 tl toplam 7 kilo kullanıldı 140 tl, torna işçiliği 100 tl, amortisörler 2 adet 80 tl, mekanik montaj işçiliği 80 tl tolam 400 tl. fotoları ekliyorum saygılar.