Ynt: frontera sport yakıt problemi
Cevaplarınız icin tesekkurler. Aslında ben diferansiyel ayna magruti dislilerinin oranlarını baska bir set ile degistirerek daha rahat kullanımlı bir arac haline getirmeyi planlıyorum. Bu konuda calısma yapmıs arkadasların goruslerini bekliyorum. Bu aractaki sasi ISUZU sasisi, ornegin ısuzu pıkaplardaki daha devirli difarensiyel duzenini monte edereke daha seri ve rahat akselerasyonlu bir arac edinmis olurum. Yaratmıs oldugu bu devir dusrme oranı nedeniyle daha dusuk devirde istedigim suratı saglarım, yakıt tuketimine de etkisi olur diye dusunuyorum.Gectigimiz gunlerde Ankara da Hurdacılar sıetsinde bir arastırma yaptım,konusunda expert kısılerle gorustum, benimle hemfikir olduklarını soylediler ve Isuzu pıkaptan cıkma uygun bir diferansiyel disli gurubunu monte edebilecegimi ve ortalama 2500-2750 devirlerde 120 km gibi bir surate ulasılabilecegini ve motorun daha nefesli ve ferah calısabilecegini belirttile. Ne dersiniz, goruslerini veya bu knoda gecmis tecrubeleriniz varmıdır.Selamlar