VAP Kamp III Mesajlar 769 Tepkime Puanı 8 Yer İstanbul 22 Ocak 2010 #1 Frontera'nin Stepne kutusunun kilidinden bulma imkani var midir acaba, nereden? Veya baska birsey onerir misiniz? Stepne kutusunun alt tarafinda bulunan kilit bozulmus, acilmiyordu. Serviste tamamen soktuler, bozuk. NOT : Fotograf aracin ilanindan alinmis olup, plaka tarafimdan kapatilmamistir. :-[
Frontera'nin Stepne kutusunun kilidinden bulma imkani var midir acaba, nereden? Veya baska birsey onerir misiniz? Stepne kutusunun alt tarafinda bulunan kilit bozulmus, acilmiyordu. Serviste tamamen soktuler, bozuk. NOT : Fotograf aracin ilanindan alinmis olup, plaka tarafimdan kapatilmamistir. :-[
VAP Kamp III Mesajlar 769 Tepkime Puanı 8 Yer İstanbul 22 Ocak 2010 #2 Ynt: Frontera Stepne Kapak Kilidi??? Evet ya, buraya acmaliydim konuyu. Kusura bakmayin acemilk kolay degil, foruma alisana kadar biraz oluyor boyle iste... :-[ :-[ :-[
Ynt: Frontera Stepne Kapak Kilidi??? Evet ya, buraya acmaliydim konuyu. Kusura bakmayin acemilk kolay degil, foruma alisana kadar biraz oluyor boyle iste... :-[ :-[ :-[
YSF Kamp I Mesajlar 145 Tepkime Puanı 7 Yer Ankara 26 Eki 2014 #3 Ynt: Frontera Stepne Kapak Kilidi??? Sayın VAP stepne kapağının kilidini nasıl hallettiniz ? aynı sorun bendede var yardımcı olursanız memnun olurum.
Ynt: Frontera Stepne Kapak Kilidi??? Sayın VAP stepne kapağının kilidini nasıl hallettiniz ? aynı sorun bendede var yardımcı olursanız memnun olurum.
VAP Kamp III Mesajlar 769 Tepkime Puanı 8 Yer İstanbul 26 Eki 2014 #4 Ynt: Frontera Stepne Kapak Kilidi??? Yusuf bey mamafih ben Frontera'mı satalı 4 seneye yakın oldu ama sorunu servisinden orijinalini hatırı sayılır bir bedelle getirttim. Uygulamasını da, bir daha kilit içine çamur girmeyecek şekilde yaparak önlem aldım.
Ynt: Frontera Stepne Kapak Kilidi??? Yusuf bey mamafih ben Frontera'mı satalı 4 seneye yakın oldu ama sorunu servisinden orijinalini hatırı sayılır bir bedelle getirttim. Uygulamasını da, bir daha kilit içine çamur girmeyecek şekilde yaparak önlem aldım.
YSF Kamp I Mesajlar 145 Tepkime Puanı 7 Yer Ankara 26 Eki 2014 #5 Ynt: Frontera Stepne Kapak Kilidi??? Teşekkür ederim cevabınız için.