Fronterama Tente Yaptırmak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KEPİBARA Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 19
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,109

KEPİBARA

Yeni Üye
Yer
eskişehir
merhaba arkadaşlar eskişehirden katılıyorum 1993 model sport frontim var fakat hardtop aç kapa yalama oldu ve üst kapağı bayağ bi deformasyona uğradu heryerden su geliyo ve aşırı ses yapıyo hardtop almak istemiyorum. tente yaptırmak istiyorum bildiğinizbir yer varsa paylasırsanız sevinirim. satmayada kıyamıyorum gerekirse yağmurlukla bile gezerim. yer farketmez her yere gidebilirim.

Etiketler
Ynt: Fronterama Tente Yaptırmak İstiyorum Yardımlarınızı Bekliyorum

valla yalovada bi mehmet usta var konusunda uzman yapamayacağı şey yok ama ali biraz ağırdır bi görüş istersen. ama önce telefobnunu almam lazım senin için uğrarım bugun.

vallahi çok memnun olurum. bende artık kimse yapamıyor diye düşünmeye başlamıstım.

bu soruyu istersen bir de jeep bölümündeki arkadaşlara sor. bu fronteralar hard top lu olduğu için kimse tenteye tenezzül etmemiştir. ama jeep çiler araçlarına tente yaptırdıkları için bilirler. sana birkaç adres verebilirler. merak ettim neden fiberci bulup tamir ettirmiyorsun da tenteye geçiyorsun. önümüz kış. yazın tente iyi olacaktır stediğin gibi sök tak ama kışın hardtopu ararsın baya. bence hardtopu fibercide yaptırt sonrada iyibir boya attır kışı geçir. yazın tenteye geçersin. benimki sadece fikir..

tavsiyen için teşekkürler. biz zaten hafta sonları gezi amaçlı kullanıyoruz fronterayı eşimin arabasıyla hafta içi idare ediyoruz. kışında kimi zaman havalar okadar güzel oluyorki hardtopu açmak bir zulum.ama tente olsa hemen aç kapat.eskişehirde söylebir sanayiyi gezdim normal branda yapıyorlar uyduruktan yani. cabrio bmw lerdeki gibi kaliteli bir tente istiyorum onlarında okadar soğuk tutacağını sanmıyorum eğer işçiliği güzelyaparlarsa. ben bi jeep çilere bakıyım haber veririm

bir çözüm bulursan haberimiz olsun. belki daha sonra başka arkadaşlara da ilhan verir. hardtop konusunda da haklısınız. sökümü baya zormuş.

Ankara sasmaz sanayinde cabrio araclara tente yapan birkac usta var, hem de cok guzel yapiyorlar.
Bizim vosvoscularda sasmaz sanayinde yaptiriyor.
Isterseniz ordan bir arastirin. Uzak derseniz ben haftaya Ankarada olacagim telefonlarini alip yazarim size.

çok sevinirim bu hafta işlerimden dolayı eskişehirden çıkamıycam bir sonraki hafta istanbula geçicem bi arkadaşta yalovada var demişti yolumun üstü oraya bakıcam. artık olmazssa en son çare hard top almak olucak eğer şaşmazdaki yerlerde yapmıyorsa ordaki çıkmacıdan hardtop alıcaz gibi geçen sene gezmiştim ordaki çıkmacıyı 7 ye yakın hafif kazalı ağır kazalı spor frontera vardı onlardan birininkini alıcaz.

telefonu yarın size ulaştırıcam 2 gündür istanbuldayım akşam Yalovaya geçince uğrayıp telefonu alır yazarım size. bu arada dediğiniz kazalı fronteralara bende bakmak isterim benim araca da 3-5 bişler lazım malum parçası bulunmuyor anca çıkmacılarla idare edicez. dediğiniz çıkmacı nerde acaba ?

çıkmacılar ostimde orda kime sorsan tarif eder.şaşmazda bide benim ustam vardı müthiş bir ustadır yaşlı bi amca ama tam osmanlı parada pulda gözü yoktur sadece işini muhtesem yapmak gayeasi. ben arabayı aldığımda motorunun tam özelliklerini bilmiyordum o ara izmirdeydim araba sürekli hararet yapıyordu kime gösterdiysem yok hararet mrşiri yok elektrik tesisatından ben 1 sene böyle bindim. ankaraya tayinim çıktı ilk haftasında contayı yaktım özel servise götürdüm yaptırdım. ve adamlara hararet yaptığını söyledim onlarda tamam hallederiz dediler. arabayı aldım gene hararet yapıyodu. adamlarda 3 gün daha kaldı gene tık yok. zaten kıştı artık dedim bakıcaz bi çaresine.en son bana birisi bi usta tarif etti şaşmazda gittim usta kaputu açtı benim arabada fan yok termikli soğutmayı direk motorun dönüsünden alıyor. evlat dedi senin arabada fan davlunbazın yok dedi))beynimden vuruldum bukadar küçük bir şey için 600 tl harcadım. tabi ben bu sefer davlunbaz peşine düştüm ne almanyada bulabildik ne türkiyede ne çıkmacılarda. usta bırakmadı ama beni bu arabayı bırakıcaksın dedi biz bi yolunu buluruz dedi. haftaya teslim almaya gittim ustaya sis farım kırıktı değiştirmiş benzin hortumu delinmiş değiştirmiş arabaya rütuş attırmış engüzelide bir amerikan arabasının fanını koymuş elektrikli .arabanın içinede ayrıyetten siviç koymuş.benim diyen usta gelsin baksın orjinal der. hala ilk günkü gibi çalısıyor. ve fibercilere yaptırtıcakmış davlunbazı çok para demişler 150 tl yaptı hepsini. ben 500 gözden çıkarmıştım)) ve daha ayın 15 ine var paran yoksa sonra getir dedi bunu diyicek usta varmı bilmiyorum. telefonunu yazayım yavuz usta 0312 278 52 57 adamın zaten dükkanından belli içerde amerikan bir arabası var eski model hobi amaçlı onu topluyordu. eskişehirde öyle usta bulurmuyum bilmem?

yok türkiyede usta yok yok bmw olsaydı yok tospaa olsaydı falan filan diyorlar yapamadılar en sonunda kendim yapıcam o olucak. bunu yapabilen varsa lütfem söylesin))

bende de 94 model sport var ,iç donanımda vites körüğü ayna kontrol düğmesi gibi parçalar üst modeller ile aynımı acaba,Ostimdeki hurda araçları görmüşsünüz .belki oradan da temin ederim.

büyün modellerinin içi qynı 1997 ye kadar

sağol,benimde bursa da iyi bir ustam var ,ama parça sıkıntısı çok.benim ayna mahrutiden ses geliyor .aradım istanbulda hurdacılarda varmış.

Merhaba arkadaşlar,
Özellikle KEPİNBARA arkadaş. Bu frontera ya tente konusu ne oldu acaba yaptırabildiniz mi, nerede ve nasıl bu konuda bana da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

malesef yaptıramadım hiç bir usta güven vermedi. yaptıkları cj-5lere yapılan pazarcıların kullandığı güneşlik kumasından.. en son hali bu şekildeyken sattım... şimdi özlüyorum((((